Дни преди Великден, Първа инвестиционна банка предлага на Вашето внимание нова великденска оферта – Великденски депозит в 3 периода по 3 месеца. А точно преди самия празник ще Ви изненадаме с награди и великденски зайчета. След няколко дни ще съобщим как получавате шанс да спечелите от промоцията и естествено ще участват тези от Вас, които открият нов депозит в ПИБ.

До края на месец април във всеки офис на ПИБ АД можете да откриете своя нов Великденски депозит. За първите три месеца ще получите годишна лихва 8.75%, за вторите 9.00% а за последния период лихвата нараства до 9.35%. Не изискваме минимална сума и такса за откриване, довнасяте когато желаете, като през последния период довнесените средства ще се олихвят с 0.5% годишна лихва. Валутите, в които е възможно да откриете Вашия Великденски депозит са лева и евро,а депозитът е гарантиран от Фонда за гарантиране на влоговете в банки в размерите, предвидени от закона.

Коментари

  1. Браво! Няма нищо случайно! Личи, че имиджа, който ПИБ си изгради през последните години, на коректен, сигурен и благонадежден партньор е напълно обоснован!

  2. Я! каква е тая промоция със зайците - от кога стартира, че точно имам едни пари от рождения ден на детето. Ще мога да го изненадам със зайче.

  3. Много добро предложение, браво!

  4. Чудесно предложение! Тъкмо имам един свободен депозит,който изтича след една-две седмици и се чудех какво да избера за паричките ми. А сега на падеж – направо този великденски ще бъде следващия ми депозит!

Коментирай