Нов ипотечен и жилищен кредит с още по-добри условия – „Жилище в сегашно време”Когато теглите кредит, обикновено едно от основните притеснения е, че сте поели голяма отговорност – всеки месец да внасяте определена част от задължението си към банката. Съобразили сте я с възможностите си, но не можете да предвидите всички обстоятелства. В същото време банките винаги се стремят да възнаграждават своите лоялни и отговорни клиенти. Тези две неща ни водиха при създаването на един от новите ни кредити – „Жилище в сегашно време”.

Така с едната възможност, която дава кредитът, благодарим на онези от Вас, които покриват редовно задълженията си към банката. В края на всяка година ще възстановяваме 1% годишна лихва върху дълга. Тази сума ще бъде заверена по Вашата разплащателна сметка. За да се възползвате от лихвения бонус, е достатъчно за предходните 12 месеца да сте плащали редовно всички свои задължения към банката и да не сте ползвали гратисен период. Това е другото предимство на ипотечен кредит „Жилище в сегашно време”.

Гратисният период е общо до 12 месеца на всеки 5 години след първата година от срока на договора и Вие сами решавате как да го използвате. Ако например имате извънредни плащания, можете да върнете само лихвата, а останалата част да разпределите във времето. Можете и да отложите месечната вноска. Това можете да правите многократно и както прецените за най-добре, но до 12 месеца общо в рамките на 5 години. Искаме да Ви улесним, така че в случай на необходимост да не се притеснявате излишно.

С ипотечния кредит „Жилище в сегашно време” можете да закупите нов дом, да рефинансирате кредит от друга банка или да използвате средствата за текущи нужди. Той се отпуска за срок до 25 години, а сумата е без ограничение. Като бонус получавате безплатна застраховка на ипотекирания имот, която е за сметка на Fibank. А ако все още не сте избрали своето ново жилище, с удоволствие ще Ви издадем удостоверение за одобрен кредит, който е с валидност 6 месеца.

Разгледайте останалите параметри на кредита и ни задавайте своите въпроси. Г-н Васил Христов, заместник изпълнителен директор, отговарящ за банкирането за граждани, и лице в новата ни реклама, ще Ви отговори лично.

Повече информация за новия ни кредит можете да получите и на място в клон на банката или на тел. *bank (*2265).

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай