Кампанията „Печели като шампион с твоята карта Visa от Fibank” се радва на нарастващ интерес, след като рекламното лице на промоцията, скиорката Микаела Шифрин, спечели златен медал  в гигантския слалом при жените на олимпиадата в Пьонгчанг. Новината за победата й зарадва нейните фенове и поддръжници и беше широко отразена в международните медии. Това е втора олимпийска титла за американката, която впечатли всички зрители с великолепното си представяне и заслужено грабна приза.

Съвместната промоция на Visa и Fibank (Първа инвестиционна банка) е тематично обвързана със Зимните Олимпийски игри, на които Visa е световен спонсор. Участниците имат шанса да спечелят множество награди: всеки ден - зимен спортен аксесоар, всяка седмица – смарт телефон, а голямата награда е SPA уикенд за двама в Банско.

Включването за участие в томболата става автоматично след направени покупки с кредитна карта Visa на ПОС терминал в търговските обекти в България и на български интернет сайтове. Няма проблем да участвате многократно – не съществува изискване за минимална сума на покупките, както и ограничение в броя на участията. В промоцията участват кредитни карти Visa, издадени от Fibank (Първа инвестиционна банка) преди периода на промоцията.

Промоцията продължава до 25 февруари 2018 г. Повече информация можете да намерите на сайта на Fibank.

Коментари

Коментирай