Първият учебен ден носи много приятни емоции – и за деца, и за родители и роднини. Той обаче е свързан и с допълнителни разходи, които често не можем да посрещнем наведнъж. Както казва Милка Тодорова, директор „Банкиране на дребно” във Fibank, като отличници в банковото дело добре познаваме нуждите на своите клиенти и се стараем да им предлагаме най-добрите решения. Затова тази година отново можете да кандидатствате за нашия потребителски кредит „За отличници”, без да дължите такса за разглеждането на документите.

Максималната сума, която можете да получите, е 50 000 лв. или равностойността в евро, а кредита можете да върнете до 10 години. През първите две години от неговия срок лихвата е промоционална - 7% на годишна база. Това е добро предимство, защото можете много добре да планирате своите вноски. Така ще можете да споделите еуфорията на детете си от началото на учебната година без излишни притеснения. Кредитът може да Ви послужи и в изпълнението на отложени планове – да ремонтирате детската стая или цялото жилище или да закупите бюро или нов компютър например.

Aко кандидатствате за сума до 10 000 лв., не е необходимо да търсите поръчител. Друга важна особеност на кредита е, че можете да го погасите по всяко време, без за това да дължите допълнителни такси. Повече за него можете да научите тук, като ни задавате своите въпроси, в нашия сайт, на място в клон на банката или в разговор с нашия Контакт център (0800 11 011 или *bank/*2265).

 

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай