Обикновено банкерите се възприемат като сериозни и строги хора, чието основно занимание са цифрите и сметките. В тази рубрика ще ви покажем другото лице на банкерите в Първа инвестиционна банка и много любопитни факти за уменията на нашите финансисти.

Днес гост в рубриката е колоритната Таня Костадинова, управител на ПИБ клон Пловдив.

Таня Костадинова

Любител кулинар

Скромна на думи, но силна на дела в професионалната сфера, Таня Костадинова демонстрира същата печеливша стратегия и у дома.

„Обичам да готвя, най-вече през уикенда, за да изненадам приятно семейството си с топла закуска”, споделя Таня.

Директорът на клон Пловдив е почитателка на рибата и салатите с пресни зеленчуци. Аранжировката на масата е нейната голяма страст.

„Имам усет към красивите неща, дори сама съм изработвала червени рози от сатенени ленти като аранжировка на бялата покривка за специални поводи”, разкрива тя.

 

Таня предпочита вечерите в уюта на собствения дом, но никога не отказва да излезе навън в компанията на сина си. „Обядът на открито през почивните дни ни дава възможност да говорим за всички неща, за които не е останало време през седмицата”, казва тя. Специалитетът на Таня Костадинова, е традиционен за Асеновград, откъдето е тя – станимашки сърмички.

Да ви е вкусно!

Коментари

  1. :) много ми харесва тази инициатива, в която представяте служителите си.

Коментирай