От няколко седмици имаме профил и във foursquare, социалната мрежа, основаваща се на локацията. В нея потребителите споделят със своите приятели и света (чрез facebook и twitter) къде точно се намират. Там те лесно оставят коментари или отправят препоръки към своите последователи.

На Запад и особено в САЩ foursquare се възприема като игра. Участващите в мрежата се състезават за позицията „кмет” на кафенета, ресторанти, хотели и институции. Ние също имаме свои кметове. Ще се свържем с тях през следващите няколко дни - бихме искали да ги поканим на чаша кафе и разговор за технологиите, социалните мрежи и техните очаквания. Ще им раздадем и награди. Предвидили сме подаръци и за по-активните, които все още не са кметове.

Социалните медии са модерният метод за комуникация. За компаниите те представляват интересен и нов начин да бъдат по-близко до своите клиенти, да отговарят на техните въпроси и да им предлагат все по-качествени и конкурентни продукти и услуги. Това ще се опитаме да направим и ние с ваша помощ.

Повече за самата социална мрежа можете да научите на тяхната страница в интернет или техния блог. А тук ще откриете и нашия профил в социалната мрежа. Всичките ни клонове вече са добавени, така че ще ви е още по-лесно да ги откриете, използвайки foursquare приложенията за мобилни устройства.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. [...] ви запознахме с инициативата ни да участваме в социалната мрежа foursquare. Първоначалната ни цел отново беше да бъдем там, [...]

Коментирай