Следвайки добре установените си традицци и тази, както всяка предходна година се постарахме да подсигурим необходимата организация, за да гарантираме работата на нашата мрежа от банкомати чрез дежурни екипи. Специалистите ни ще следят за регулярното зареждане с банкноти и ще се грижат за отстраняване на повреди и осигуряване на непрекъсваемост на работата на повече от 630-те банкомата на ПИБ в цялата страна. Нашите дежурни служители ще следят за наличностите в банкоматите и при намаляване на количеството на банкнотите под определена сума, машините ще бъдат зареждани от специализираните инкасови екипи на банката.

24-часовата работа на Картовия център на ПИБ, на който се обслужват всички картодържатели, ще продължава без прекъсване по време на Коледните и Новогодишните празници, за да се гарантира високото качество на обслужване, на което вие, клиентите на ПИБ сте свикнали.

В официалните работни дни между Коледа и Нова година всички клонове и офиси на ПИБ ще работят с традиционното си работно време. За повече сведения може да се погледне подробното работно време на официалния сайт на банката www.fibank.bg.

Коментари

Коментирай