През юни 2009 година, Българска уеб асоциация организира конкурс Български награди за Уеб 2009. Участниците бяха разделени в няколко категории – бизнес, блог, е-услуга, забава, начин на живот, новини, организация, портал, производство, реклама, спорт, социална мрежа, търговия, услуги и форум. Ние участвахме с официалния си сайт за най-добра бизнес страница и с блога за съответната категория. Горди сме да споделим, че сайтът ни спечели първо място, където имаше 13 номинирани в бизнес категорията, а всички регистрирали се за конкурса достигнаха внушителната бройка от 155 участника. Официалната ни интернет страница е разработена от Нетейдж ЕООД, а блогът ни ползва платформата Word press, но там ни изпревари с много малко след финалното гласуване блогът на Юруков. След онлайн гласуване, журито на конкурса Български награди за уеб 2009, излъчи финалистите в категориите, където все още удържахме първото място, но след реалните оценки на журито отстъпихме за второ място:

Резултати на финалистите към 22.06.2009г. (преди финален конкурс):

- категория Блог:

Корпоративен блог на ПИБ 44 точки

Блогът на Юруков 42 точки

Архитектура БГ 42 точки

За предстоящата година ще се стараем да представяме максимално изчерпателна, интересна и полезна информация, но разбира се не особено дълга, за да не ви отегчаваме и да поддържаме вниманието ви. Това, надяваме се, ще покачи нивото на блога и ще продължи да улеснява комуникацията ви с банката и ежедневните дейности в банкирането.

Г-жа Мая Георгиева (изпълнителен директор и член на УС на ПИБ АД) и част от eкипа работил по сайта и блога на ПИБ с наградата (от ляво надясно: Мария Самарева - ръководител проекти, Мария Тюфекчиева - нови продукти и канали за дистрибуция, Мария Панайотова - началник отдел "Реклама", Любомир Славилов - Уеб разработки към дирекция "Маркетинг, реклама и ВО"):

DSC_0089

Коментари

  1. За фирмите и техните собствeници, коrто нямат нужното време или бюджет, за да избистрят от първия път присъствието си в интернет, YellowPages.bg пусна нов продукт Бизнес Интернет Страница.
    Нужно е да попълните единствено една бланка, след което вие получавате бизнес интернет страница с основните неща, за които ще прочетете тук или другаде.
    Успех.

Коментирай