На 3 юли официално бе открит новият централен клон на ПИБ в град Русе, който се премества от ул. «Александровска» на ул. «Райко Даскалов»11. Клонът е разположен на площ от 1119 кв. м. и както досега ще предлага пълно банково обслужване. През месец юли в Русе ще бъде открит още един нов офис, с който офисите на ПИБ в дунавския град ще станат общо пет.

ПИБ е една от малкото банки в България, чийто офиси:

  • обслужват граждани до 19.00 часа, включително и в събота.
  • офисите на ПИБ в областните градове са отворени в неделя от 10.00 до 16.00 часа.

Първа инвестиционна банка разширява интензивно клоновата си мрежа в страната и София. От началото на 2008 година Банката откри 16 нови офиса. Девет от тях са в София, а останалите - в Банско, Разлог, Ботевград, Пловдив, Стара Загора, Ямбол и Мездра. В момента финансовата институция разполага със 134 клона в страната, един клон в Кипър и дъщерна банка - ПИБ Албания.

Коментари

  1. Здравейте! Разбира се, заповядайте в най-удобния за Вас офис. Цената на монетата е 78 лв. с ДДС. Поздрави и ще Ви очакваме!

  2. В наличност ли е в офисите ви в Русе новата монята на БНБ "Чудните мостове" и на каква цена е?

  3. Здравейте, Вили. Клонът е отворен от 9:00 до 17:30 всеки делничен ден и от 9:00 до 14:00 в събота. Поздрави и усмихнат ден!

  4. a sega dso kolko 4asa raboti centr ofis v ruse

  5. Супер е че бачкате до 19 часа

  6. Ееее, много готин офис - вчера го видях и много ми хареса! Поздравления! И все да работите до 7, че през деня не ми остава време.

Коментирай