В началото на 2016 г. Fibank стартира програмата „Заедно можем повече”, чиято цел е насърчаване на служителите и отдаване на уважение към техния личен принос и вдъхновяващо работно представяне.

Програмата продължава да създава прекрасни нови възможности да изграждаме и развиваме позитивна и продуктивна работна среда, в която ценим и насърчаваме високия стандарт на комуникация и взаимодействие с клиенти и партньори, отличното взаимодействие в екип и постигането на заложените бизнес цели.

Вече са ясни и новите победители в програмата „Заедно можем повече” за периода януари – април, 2018 година.

При много оспорвана надпревара с достойни конкуренти, за победители в отделните категории бяха избрани: Константин Арнаудов, Директор дирекция Корпоративно банкиране - победител в категория „Постигане на максимално високи резултати в работата”; Мариана Михайлова, касиер от клон Пловдив – победител в   категория „Изграждане на партньорство с клиентите на Банката”; Борис Коленков, Администратор на IPCC системи, дирекция Операции - победител в категория „Принос към постигане на продуктивно екипно взаимодействие”; Наталия Петрова Станоева, Специалист финансови продукти физически лица, Клон София-юг, дирекция Клонова мрежа - победител в категория „Успешно управление на промяната”.

 

Константин Арнаудов, Директор дирекция Корпоративно банкиране - победител в категория „Постигане на максимално високи резултати в работата”

Константин е дългогодишен служител на Fibank. Започнал е работа в банката през 2004 г. като кредитен инспектор. От 2007 г. е преназначен на позиция Главен специалист кредитиране на МСП; от 2010 г. става заместник-директор дирекция Кредитиране на МСП; от 2012 г. става заместник-директор дирекция Корпоративно банкиране. От март 2018 г. е директор на дирекция Корпоративно банкиране.

Константин е възпитаник на Университета за национално и световно стопанство, където е завършил  специалност

„Маркетинг“. Специализирал е в НБУ „Поведение ориентирано към клиента и комуникации“; курсове    по

„Умения за продажби и управление на взаимоотношенията с клиенти“; Мениджърска програма от КПМГ и други.

Преди ПИБ е работил в ТБ Биохим като Relationship manager; дилър и счетоводител.

За Константин колегите му казват, че „..е човек обичащ работата си. Отличава се с изключителен подход към клиентите и разбиране на техните нужди. В ежедневието с лекота обединява екипа при изпълнение на приоритетните задачи.“ За себе си Константин сподели, че е любител на зимните спортове и най-вече на ските. Запалил е цялото си семейство – жена си, сина им Мартин на 10 г., като тази зима са включили и най-малкия член – дъщеря им Дима, която е само на 3 години. Харесва българска музика, като има любимци и от талантливите по-млади изпълнители – Павел и Венци Венц.

 

Мариана Михайлова, касиер от клон Пловдив – победител в категория „Изграждане на партньорство с клиентите на Банката”

Мариана Михайлова започва работа в Първа инвестиционна банка през октомври, 2009 г. като касиер.

Преди работата си в Банката е работила като счетоводител в частния сектор. Мариана е завършила през 2005 г. Нов български университет, специалност „Маркетинг, реклама и бизнес комуникации“. За Мариана колегите й казват, че е деликатна, усмихната и отговорна.

За себе си Мариана сподели, че обича в свободното си време да бъде със семейството – да пътуват или да ходят на кино. Нейн любим  филм е: „Киновселената на Марвел“. Обича увлекателните книги и в момента се наслаждава на книгата „Сол при солта“ на Рута Сепетис“.

 

 

 

 

Борис Коленков, Администратор на IPCC системи, дирекция Операции - Победител в категория „Принос към постигане на продуктивно екипно взаимодействие”

Борис Коленков постъпва в ПИБ през 2007 г. като системен администратор в клон Карлово.

През 2009 г. се премества в Централно управление, дирекция Операции на длъжност Специалист администрация инфраструктура, а от юни 2018 г. е Администратор на IPCC системи.

Борис е завършил Пловдивския университет през 2007 г., специалност „Математика и информатика“.

За Борис колегите му казват, че е креативен, проактивен; търси нестандартни решения и върши работа.

За себе си Борис сподели, че се интересува от всичко свързано с информационните технологии и Формула 1; любимата му музика е рок и денс, а свободното си време най-често прекарва със семейството си на Витоша или с лаптопа на дивана.

Обожавам преходите с приятели в Стара планина“.

 

Наталия Петрова Станоева, Специалист финансови продукти физически лица, Клон София-юг, дирекция Клонова мрежа - победител в категория „Успешно управление на промяната”

Наталия Станоева работи в Първа инвестиционна банка от 2009 г., когато постъпва като Младши банков служител, обслужване на клиенти.

2016 г. става Ръководител банков салон в офис България, а една година по-късно е преназначена на Специалист Кредити на физически лица.

След създаването на новите 5 клона в гр. София, Наталия става Специалист финансови продукти физически лица в клон София-юг.

Наталия е магистър по финанси от УНСС гр. София; притежава сертификат QA (Quality Assurance) и сертификат за Организатор на малък и среден бизнес.

За себе си Наталия сподели, че хобито й е да пише приказки за „лека нощ“, които в бъдеще мечтае да събере в книга. Книгата, която я вдъхновява, е "Проницателят" на Анди Андрюс. Спортува активно - модерен балет близо 11 години, кара колело и ролери, плува, ходи на спининг и зумба, а от 6 месеца и на уроци по танго.

 

Коментари

Коментирай