Програмата „Заедно можем повече“ продължава да създава прекрасни нови възможности да изграждаме и развиваме позитивна и продуктивна работна среда, в която ценим и насърчаваме високия стандарт на комуникация и взаимодействие с клиенти и партньори.

Победителите в програмата за периода май-август са Валентина Мирчева,  Специалист  Кредити  на  фирми,  клон  Шумен – победител в категория „Постигане на максимално високи резултати в работата”; Десислава Динева, Старши банков служител, обслужване на клиенти, клон Стара Загора – победител в категория „Изграждане на партньорство с клиентите на Банката”; Невена Лисичкова, Главен специалист Кредитна администрация, дирекция Кредитна администрация – победител в категория „Принос към постигане на продуктивно екипно взаимодействие”; Цветомира Златанова, Младши специалист Управление на връзки с клиенти, дирекция Банкиране на МСП – победител в категория „Успешно управление на промяната”.

Г-н Светозар Попов, Изпълнителен директор на Fibank награждава победителите в програмата „Заедно можем повече“.

 

Представяне

Валентина Мирчева,  Специалист  Кредити  на  фирми,  клон  Шумен -

победител в категория „Постигане на максимално високи резултати в работата”

 

Валентина Мирчева постъпва на работа в клон Шумен през 2005 г. като Специалист кредити на фирми и до момента продължава да заема същата длъжност.

Преди да се присъедини към екипа на клон Шумен Валентина е работила като данъчен инспектор „Данъчни ревизии“  в  НАП  и  като  главен  финансов   инспектор „Вътрешен финансов контрол“ в Община Шумен. Валентина е магистър по икономика от ВИНС гр. Варна, със специалност Икономика на строителството. Обича да слуша всякаква музика, по всяко време. Харесва театъра. Чувства се удовлетворена, когато съумее да „срещне“ интересите и желанията на клиента с възможностите на продуктите, които предлага банката.

 

 

Десислава Динева, Старши банков служител, обслужване на клиенти, клон Стара Загора – победител в категория „Изграждане на партньорство с клиентите на Банката”

Десислава Динева започва работа в Първа инвестиционна банка – клон Стара Загора през август 2014 г. като Банков служител, обслужване на клиенти. От май 2018 г. е Старши банков служител, обслужване на клиенти.

Преди работата си в Банката е работила в Уникредит Булбанк, Стара Загора като специалист продажби. 

За себе си Деси споделя, че свободното си време прекарва със семейството, с приятели, но най-много време отделя на седемгодишния си син. Не спортува активно, но за сметка на това обича дългите преходи сред природата. Обича морето и най-вече любимия Несебър. Най-силно се мотивира от удовлетворените клиенти.

 

 

 

 

Невена Лисичкова, Главен специалист Кредитна администрация, дирекция Кредитна администрация - Победител в категория „Принос към постигане на продуктивно екипно взаимодействие”

Невена Лисичкова започва работа в Първа инвестиционна банка през юли 2012 г. като Специалист кредитна администрация, а от юли 2017 г. е Главен специалист в същата дирекция. Преди работата си във Fibank Невена има сериозен банков опит в Райфайзенбанк като регионален специалист преструктуриране на кредитни експозиции и специалист корпоративни клиенти; в Банка ДСК като мениджър на финансов център; в Банка Хеброс, където от технически секретар на регионалния директор (1997 г.) за около 7 години се развива професионално и достига до позицията Регионален директор МСП (2004 г.) Невена е завършила Икономическия университет в гр. Варна, специалност Маркетинг и мениджмънт, а средно образование в езиковата гимнация в гр. Пловдив с профил немски език. За себе си Невена споделя, че обича да организира честването на хубави поводи - рождени дни, юбилеи, детски партита, сватби, кръщенета, защото веселото настроение на хората я зарежда и вярва, че позитивизмът и добротата на всеки човек ще променят света. 

Най-силно се мотивира от вярата и убеждението, че нещата се случват винаги точно, когато и както трябва.

 

 

Цветомира Златанова, Младши специалист Управление на връзки с клиенти, дирекция Банкиране на МСП - победител в категория „Успешно управление на промяната”

Цветомира Златанова работи в Банката от юли 2015 г. на длъжност Специалист кредити на физически лица. От септември 2017 г. е Младши специалист Кредитиране на МСП, в дирекция Банкиране на МСП. Цвети е завършила висше образование в ЮЗУ – Благоевград, където е изучавала две специалности Финанси и Право; а от СА „Д. А. Ценов“ е Магистър по счетоводство и одит на нефинансови предприятия. За себе си Цвети споделя, че в свободното си време обича да чете книги. „С четенето обикновено забравям за проблемите и се наслаждавам максимално на спокойна атмосфера, а е и чудесен начин за бягство от реалността“. Любител е на спонтанните пътувания. Най-силно се мотивира от добре свършената работа, желанието да бъде все по-добра в изпълнението на задачите си.

 

 

 

Освен избраните с гласуване победители в четирите категории, в Програма „Заедно можем повече” се присъжда и Награда за най-добре аргументирана номинация, която се присъжда на

Милен Цветков, Кредитен инспектор, дирекция Корпоративно банкиране – за номинацията, подадена от него на името на Невена Лисичкова. Наградата се присъжда от компетентно и независимо жури в състав ръководители на дирекции „Маркетинг и реклама”,

„Корпоративни комуникации” и „Вътрешен одит”.

Милен Цветков е служител на Fibank от април 2016 г. на позицията Кредитен инспектор в дирекция Корпоративно банкиране. Завършил е Финансов мениджмънт в СА „Д.А. Ценов“ през 2009 г., степен Магистър. Предходният му професионален опит е в БНП Париба Пърсънъл Файненс като кредитен инспектор и консултант. За себе си Милен споделя, че в свободното си време обича да гледа различни спортове и това го разтоварва. Най-вълнуващата екскурзия и място, което е посетил е Париж по повод сватбеният му ден и за него това е уникален град, който завинаги ще свързва с най-важния избор в живота си. Най-силно се мотивира от добре свършената работа.

 

 

 

 

 

Коментари

Коментирай