Подкрепете ни на „БГ Сайт 2012”!Конкурсът „БГ Сайт” се провежда за 13-а поредна година. За това време той се превърна в ценна платформа, стимулираща развитието на българския уеб и отличаваща най-добрите в присъствието в българското онлайн пространство. Регистриралите се участници – компании, стартиращи бизнеси, образователни и културни институции, медии и др. – представят своите онлайн проекти и търсят оценка, а журито заема критична гледна точка и споделя професионалното си мнение. Важно място заема и публиката - почти винаги истинските ползватели на представените онлайн проекти. И именно комбинацията от обективната позиция на журито и субективните впечатления на публиката е безспорният критерий за успеха на един онлайн проект.

През 2009 г. www.fibank.bg спечели първото място в категорията „Банки и финанси” на конкурса. Тази година отново сме кандидати. Вложихме много усилия и идеи в новия www.fibank.bg, който вече е отворен за всички наши клиенти и партньори. Подходихме с идеята да направим още по-достъпен големия обем информация и да улесним клиентите в търсенето и избора на банков продукт или услуга. През това време не изпускахме от поглед и новите технологии.

И така, нововъведенията в него са няколко. Едно от тях е т.нар. „Product finder”, с който искаме да направим избора на банков продукт много по-лесен и удобен – на база различни критерии. Сайтът пасва идеално и на екрана на Вашето мобилно устройство – смартфон или таблет – благодарение на адаптивния си дизайн. Интегрирахме блога, така че лесно можете да попаднете на статия за регистрация на карта в PayPal или новите тенденции в плащанията, докато разглеждате нашите дебитни или кредитни карти например. Нов е и онлайн чатът, чрез който можете да получите бърз отговор на свой въпрос в работното време на банката – особено полезно, когато сте в чужбина. Картата, върху която са поставени нашите клонове, вече разчита Вашето местоположение, за да можете с минимални усилия да намерите най-близкия клон на банката.

Тази година общият брой на участниците е 254. Сред тях са сайтовете на много стартиращи бизнеси, големи и малки компании, образователни и културни институции, общности, каузи, кампании и мобилни проекти. Отново ще се състезаваме с най-добрите в България! За нас оценката, която ще получим на „БГ Сайт”, е наистина ценна. Ще разчитаме и на Вашата помощ и подкрепа. Гласувайте за нас! Благодарим!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Молим да ни извините, г-жо Стойчева. Коригирахме адреса и вече клонът е отбялязан на правилното място. С уважение, екипът на Fibank

  2. да и за пробвах. всъщност в google maps ако въведеш адреса и избереш стара загора, ти зарежда казанлък. сигурно от там идва объркването.

  3. потвърждавам,че не работи.Въвеждам в градове Стара Загора,клон ,,Парк мол - Стара Загора"и се озовавам на картата на гр. Казанлък. Това не е Стара Загора.

  4. Здравейте, г-жо Стойчева! Направихме проверка и всичко работи нормално. Бихте ли опитали отново да изберете първо града от падащото меню, а след това да щракнете върху клон "Парк Мол - Стара Загора" от колонката до картата? Пишете ни, ако пак не сработи. Благодарим!

  5. в ,,Клонова мрежа" за Стара Загора в опита си да открия адреса на клона в Парк Мол Ст.Загора ме прехвърля в картата на Казанлък.

  6. tova e perfektnata banka v bulgaria.nema druga na neinoto nivo v tazi strana.zaslushava vsichki nagradi
    i pochesti i neka drugite se uchay ot neia.

  7. Благодарим Ви, Аника!

  8. Задължително. Новата структура на сайта ви както и интегрирането на блог информация в съдържанието заслужават да ви подкрепим :)

Коментирай