Рефлектори старателно насочват и разсейват светлината от прожекторите. Микрофони улавят преговаряните много пъти думи на актьорите. Камери, умело направлявани от снимачен екип, улавят и най-леките движения в притихналата зала.

Да снимаш рекламен клип е истинско удоволствие – една въздишка на удовлетворение и гордост след дългите часове, посветени на идеята и нейното изглаждане, оформление на сценария и избор на най-подходящия екип. А един специален продукт – кредитната карта MasterCard YES – изисква и специално внимание.

Така на снимачната площадка се срещнаха прославилият България на футболния терен Димитър Бербатов и участвалият в редица холивудски продукции английски актьор Бен Крос. В приятната обстановка на The Residence Club те се надпреварваха в наддаването за картина на Салвадор Дали, а в центъра на вниманието беше MasterCard YES – картата, която създадохме, вдъхновени от възможностите на новите технологии и удобството на безконтактните плащания.

Но MasterCard YES е не просто кредитна карта. Тя е елегантен ключ към клуба на избраните клиенти. И съвсем скоро, когато сме готови с рекламния клип, ще ви разкажем повече.

А тук можете да разгледате няколко от кадрите, които направихме, докато снимахме клипа. Специално за вас, нашите интернет приятели, сме подготвили и изненада - три тениски с подписи на звездите от клипа. Вижте снимките и ще разберете как можете да спечелите една.

*Автор на снимките е Маги Скорчева

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Виц, който чух наскоро: Тръгнал Бербатов да излиза на терена на Уембли, но в тунела го спрял един от стюардите с думите: "Изчакайте, господина е от Лондон" :-)

  2. Привет отново, Работим и по този въпрос и скоро ще можете да видите промените. Поздрави от целия екип! :-)

  3. Не съм казал, че YES не е напълно функционална, и аз съм ви клиент и съм доволен от офертата, когато я получих. Визирах това, че ако например човек види рекламата и реши да се поинтересува, ще му направи лошо впечатление, ако влизайки в сайта на YES, види един ПДФ файл с търговските партньори, като дори там те не са разпределени според разменния курс на YES точките.

    Иначе - радвам се, че уважавате мнението на клиентите си.

  4. Здравейте, Николай, Радваме се, че рекламата Ви е харесала, и благодарим за критиката :-) Имайте предвид, че MasterCard YES като продукт е напълно функционална кредитна карта, с която може да се плаща навсякъде по света. Програмата YES пък е съвсем млад проект, който тепърва ще развиваме и дообогатяваме. А Вашите коментари и идеи ни вдъхват кураж да продължаваме :-) Лек и успешен ден!

  5. Рекламата е готина, но наистина ми изглежда малко смешно от страна на маркетинговия отдел да се пръснат такова количество пари за рекламните клипове в най-гледаното време, а в същото време секцията за търговските партньори на yes.fibank.bg все още да не е разработена. Малко се получава като приказката "да не видиш гората от дърветата". Нека това бъде прието по-скоро като конструктивна критика, иначе рекламата е доста свежа :)

  6. Здравейте, Току-що качихме рекламата и в нашата страница във Facebook. Можете да я видите тук. Поздрави!

  7. kak da namerq cqlata reklama ako nqkoi znae skype:narkomancho_15 pls pls ako nqkoi znae da mi kaje

  8. Най-добрата банка е нормално да работи с най-добрите-БЕРБАТОВ

Коментирай