За 20-а поредна година Асоциация „Банка на годината” се стреми да отличава банките в България, които по един или друг критерий изпреварват останалите. Годишните банкови награди са най-престижното признание за усилията и успехите на финансовите институции в страната. Радваме се, че ние сме сред наградените и тази година!

Първата награда, която спечелихме, е призът за „Пазарен дял”, който получихме и миналата година. По-голямата награда обаче бе „Банка на годината” за 2011. За последно тя бе наша през 2001 г. Тя се дава за най-добри резултати в три категории –„Пазарен дял”, „Ефективност” и „Динамика на развитие”, - което я прави още по-ценна, и за нас е чест, че сме я заслужили.

Разбира се, работата продължава и вече работим за наградите за тази година. Стараем се не само да постигаме високи резултати с атрактивни предложения и качествени банкови продукти, но и да направим банкирането удоволствие за Вас, нашите клиенти. Вървим по стъпките на новите технологии и се адаптираме бързо към изискванията на динамичния пазар. А наградите са още един силен стимул да продължаваме напред, също както Вашите похвали, критики и препоръки, които ни изпращате всеки ден и споделяте тук в нашия блог.

Поздравяваме всичките си колеги и финансови институции в България за успехите, получените награди и етичната конкуренция. Считаме, че това допринася за стабилността на банковата система, с каквато можем да се гордеем в България. Поздрави от нашия екип и благодарим за подкрепата!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Здравейте, г-жо Методиева, и благодарим за милите думи! Пожелаваме Ви много успехи и късмет при кандидатстването. Ще се радваме да Ви посрещнем в нашия екип!

  2. Честито, много се радвам, че именно ПИБ, спечели отново доверието на клиентите!
    Бъдете все така успешни, и се надявам и аз да стана, част от екипа на ПИБ!
    Вече няколко пъти кандидатсвам по обявените свободни позиции, но все нямам късмет,
    чудя се, какво да направя, за да ме забележите?!
    поздрави.

Коментирай