Мина доста време, откакто за последно прекрачих прага на училището, но си спомням цялата подготовка за първия учебен ден и новата учебна година.

Повечето от нещата не са се променили от тогава. Разходите през август, септември и октомври рязко се повишават, особено пък сега, когато освен обичайните тетрадки, учебници и дрехи децата имат нужда от компютър, мобилен телефон... В такива случаи винаги е добре да имаш допълнителни средства на разположение. С идеята, че в подобна ситуация изпадат много семейства, създадохме кредит специално за тази цел и го кръстихме потребителски кредит “За отличници”.

Той е за суми до 10000 лв. или еквивалента в евро, а максималният срок, за който се отпуска, е 5 години. Едно от преимуществата му е фиксираната на 6% годишна лихва за първите 12 месеца. Знаем, че първите месеци могат да бъдат по-трудни, затова е и по-ниската лихва – така ще можете да планирате по-лесно вноските по кредита. Освен това можете да върнете средствата и на по-ранен етап, без да дължите такса при предварително погасяване.

Но с това не се изчерпва нашето предложение. По него работихме заедно с Office 1 Superstore, затова и всеки одобрен кредит върви в комплект с ваучер на стойност 6 лв. за покупки в Office 1. Безплатно ще Ви бъде издадена и специалната карта Junior Office 1, срещу която в магазините от веригата ученици до 18-годишна възраст могат да пазаруват при преференциални цени. А Office 1 са подготвили и много други изненади за тях.

Промоционалните условия са в сила от 15 август до 30 септември. Повече за кредита можете да прочетете тук, а за него можете да кандидатствате във всеки един от клоновете на Fibank и няма да дължите такса за разглеждане на документите. И шестиците със сигурност няма да закъснеят.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай