В рамките на технологичната конференция CEEDS by Webit г-н Светослав Молдовански –Изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Fibank, представи най-актуалното от света на мобилните разплащания: „Плащания в облака. Е-портмоне - онлайн и мобилни приложения”.

Тази година ние от Fibank сме партньор на технологичната конференция, посветена на  дигиталната трансформация. Банката е платинен спонсор на CEEDS'15 by Webit.  Партньорството е естествено продължение на мисията ни – да въвеждаме иновативни продукти и услуги, чрез които да направим максимално функционално и удобно ежедневното банкиране на нашите клиенти.

Svetoslav MoldovamskiВ презентационната част на събитието (панел Money & Payments) един от изпълнителните ни директори - г-н Молдовански, представи пред препълнената аудитория актуалните тенденции за „Плащания в облака” с фокус: онлайн и мобилни приложения. Той изтъкна удобството и сигурността на мобилните разплащания, предлагани от Банката:

"Плащанията посредством облачни услуги дават на потребителите ни редица предимства, сред които:

  • да избират от възможно най-широк спектър от устройства, които предоставят различни решения за разплащане;
  • да се възползват от тях изцяло онлайн – без да се налага да посещават наш офис или партньор;
  • Имплементирането на решенията за разплащания включва единствено банката и специализиран софтуер доставчик, което гарантира сигурността на нашите клиенти."

SvetoslavMoldovanski_170x255Г-н Светослав Молдовански е Изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Fibank. Сред неговите отговорности в банката са именно  дирекциите: „Операции”, „Е-банкиране”, „Картови разплащания”, както и още: „Злато и нумизматика”, „Управление на човешкия капитал”, „Сигурност” и „Външни партньори, европрограми и кореспондентски отношения”.

  • За седма поредна година София е домакин на конфернцията CEEDS by Webit, която на 21 и 22 април събра над 3000 души от 40 държави. Повече от 100 лектори поставиха фокус върху бъдещето на Европа и региона, коментирайки настоящите и бъдещите перспективи и споделяйки най-добрите практики, за да очертаят бъдещето на „дигитална Европа”.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай