На 8-ми март 2022 г. програмата Smart Lady, лансирана от Fibank, отбелязва своя 4-ти рожден ден. За времето от своето създаване до днес, Smart Lady се утвърди като успешен продукт в подкрепа на бизнес дамите в България. Тя предложи комплексна финансова грижа и индивидуално разработени решения, според предварително идентифицираните нужди на български жени предприемачи. Финансирани бяха над 1100 бизнес проекта, на стойност над 62 млн. евро в области като образование, реклама, производство, земеделие, услуги. Комбинация от обучителни програми, семинари и менторски класове подпомогнаха над 1000 дами, като им позволиха да надградят своите умения. През 2021 г., като част от програмата Smart Lady, бе съдаден и фондът Sustainable Lady. Негов фокус е подпомагането на иновативни зелени проекти на български жени предприемачи, желаещи да развиват или развиващи устойчив бизнес. Най-смелите кандидати до момента бяха отличени в конкурс с награден фонд на стойност 10 000 лв, а в края на 2021 г. стартирахме социално-отговорна инициатива за набиране на средства, с които да се подпомогнат допълнително дейностите на Фонда за 2022 г.

Във Fibank приемаме като мисия и предизвикателство да подкрепим още бизнес дами, да им вдъхнем кураж и сила да осъществят мечтите си. По-силни сме, когато сме заедно!

 

Бизнес програмата Smart Lady предлага:

- специални и гъвкави възможности за финансиране;

- индивидуален подход;

- възможност да изберете подходящия за Вас бизнес пакет за ежедневно банкиране и така да намалите разходите си за ползваните банкови продукти до 30%;

- бизнес дебитна карта - Mastercard Business Debit;

- кредитна карта First Lady с допълнителни възможности при ползването й;

- специален детски спестовен влог;

- облекчени условия по време на майчинство;

- включена застраховка „Спокойствие с FiHealth" и VIP пакет медицинска застраховка „Здраве" от FiHealth Застраховане за сметка на банката, които осигуряват превенция, защита и спокойствие на жените предприемачи;

- включена дебитна карта Mastercard за деца;

 

Още за възможностите, които дава програмата Smart Lady, можете да научите тук: https://smartlady.bg

Златко Стоянов

Златко е Мениджър „Корпоративни комуникации”, като се присъединява към екипа на Fibank през 2011 г. в дирекция "Методология". Автор е на статии в корпоративния вестник Fibank NEWS, отразяващи един по-приемлив поглед към сложната банкова терминология. Следи развитието на регулациите и тяхното отражение в дейността на банките. Очаквайте от него разработки, посветени на новостите в банковата сфера.

Коментари

Коментирай