Всички ние, служителите на Първа инвестиционна банка, членовете на Управителния съвет, изпълнителните директори и акционерите отбелязахме 15-годишнината от създаването си на Никулден. На връх банкерския празник, с голямо тържество в Хепи Енд, гр. Банско и състав от 950 човека - колеги и партньори на ПИБ, празнувахме по случай петнадесетия си рожден ден. Сред нас имаше колеги, които са част от екипа на ПИБ от първия работен ден.

Бяхме приветствани лично от г-н Матьо Матеев, председател на Управителния съвет на ПИБ, който ни припомни за смелостта и упоритостта, с които са започнали в самото начало и ни пожела много професионални и лични успехи, като ни отрази като „най-ценния капитал на ПИБ" наравно с Вас - нашите клиенти. Г-н Матеев благодари също така на всички, които с много труд и професионализъм са превърнали името ПИБ в символ на висок стандарт за работа с клиенти на една модерна и динамична банкова институция.

Имахме щастието да се насладим на изключителните изпълнения на група „Акага". Водещи на тържеството бяха Васил Василев - Зуека и Марта Вачкова, като двамата вдигнаха високо градуса на настроението с шеги и прекрасни импровизации. Марта Вачкова влезна в образа на Сийка, с което спечели бурни овации. Героинята от рекламата на Сериозния депозит на ПИБ върна на г-жа Мая Георгиева, Изпълнителен директор на Банката непотребните капачки за буркани.

В хода на вечерта имаше организирана томбола, като събраните средства от продажбата на билетите ще посветим на една от нашите каузи, включени в политиката за социална отговорност на ПИБ, а именно осигуряването на стипендии за деца лишени от родителски грижи, които следват „Финанси и банково дело".

Първа Инвестиционна Банка е създадена през 1993 г. и стартира дейността си с 12 служители и един офис, на ул. Стефан Караджа № 10. Днес вече сме над 2 400 човека, а броят на клоновете и офисите на територията на България е 159 и един офис в Кипър.

Първа инвестиционна банка има и три дъщерни дружества - First Investment Finance B.V. (Холандия), дружество създадено със специална инвестиционна цел, Дайнърс клуб България АД с предмет на дейност издаване на кредитни карти с логото Diners Club International и First Investment Bank - Albania Sh.a с 5 офиса на територията на Албания. В Албания сме от април 2006 г., а от юни 2007 г. притежаваме пълен банков лиценз от Централната банка на Албания, който ни разрешава изява в целия спектър на банковото дело.

Надяваме се на съвместно партньорство с Вас нашите клиенти поне още 15 години, когато ще се върнем на темата за постижения и празненства!

Коментари

Коментирай