ПИБ спечели награда за „Най-голямо дарение на услуги и време на служителите” на годишните номинации на „Български дарителски форум” и „Клуб на корпоративните дарители” за компания с най-значимо дарение. Да, независимо, че сумата дарена от банката за различни благотворителни дейности е с много малко по-ниска от сумата на победителя в тази категория - тази награда ни зарадва много повече. Отдавна искахме да кажем - не става въпрос само за пари, а за сърце и душа! И това е, което има най-голямо значение! Нашите служители посветиха тяхното време, не само на работата си в банката, но и на работа в полза на обществото. Като българска банка смятаме това за наш дълг!

Благодарим на всичките си служители, които посрещаха с любов момчета и момичета от домовете за деца лишени от родителски грижи, които активно участваха в кръводаряването, които съдействаха за възстановяването на библиотеките в България, които създаваха продукти, чрез които увлякохме нашите клиенти да участват в благотворителните ни начинания!

Прибавяме към богатата ни колекция с отличия поредното признание, колкото и нескромно да звучи. Трудим се усърдно, уважаваме коректното и лоялно сътрудничество с клиенти и партньори и се радваме, когато това се забелязва и отчита. На свой ред отбелязваме с признание помоща на Фондация Работилница за граждански инициативи, без които нямаше да бъдем така добре организирани и да откликнем адекватно на нуждите на нашето общество.

Въпрос на сърце и душа!

Коментари

  1. Семейството ми има традиции в българската и световна литература. Родителите ми се занимават с преподаване и издателство в сферата на художествената и научна литература. Изключително приятно бяха изненадани от инициативата на ПИБ и още повече, че банката е мой работодател. Допринесохме с каквото можем за каузата в помощ на българските училища. Повдигнахме общия дух на семейството, с това че книгите все още са най-важния носител на официална обществена комуникация и по този начин успяхме да дадем своя принос за каузата!

  2. Аз също участвах в кръводаряването. Мисля че това е едно добро дело и всеки трябва да се замисля от време на време и при подходяща възможност да помага на тези в нужда. Ако всички сме по солидарни, при нужда бихме очаквали обществена подкрепа а не завист и безчувственост. Радвам се, че публично се повдига въпроса и има организации и форуми стараещи се да популяризират благотворителността.

  3. Поздрави на форума. Разбрах че и американския посланик е присъствал на церемонията - все пак да се отличи и българското с хуманност и заслуги в полза на обществото. Продължаваме в същия дух!!

  4. Аз помогнах с няколко книги...дано са в полза и все повече деца да се замислят в тяхната важност.


  5. Радвам се за наградата. И на мен ми харесва да бъда признат - участвах в кръводаряването. С по-топло сърце бях след "дарението'.

Коментирай