Предстои откриването на осем нови офиса до месец

В четвъртък (29 май) Първа инвестиционна банка ще отбележи 10 години от създаването на клона си в Карлово. Клонът е създаден през 1997 г. и е третият в страната за ПИБ след офисите в Бургас и Пловдив.

Директор на клона е Илия Ботев, който чества и свой юбилей – 10 години от назначението му на тази позиция. Г-н Ботев е и регионален мениджър за градовете Пловдив, Стара Загора, Смолян, Пазарджик и Благоевград.

Първа инвестиционна банка е лидер по издадени карти в Карлово. Клиентите на ПИБ в града надхвърлят 14 000, а фирмите, които работят с Банката, са над 600.

Първа инвестиционна банка разполага към момента с над 130 офиса в цялата страна. През тази година финансовата институция ще работи активно за разширяването на изградената клонова мрежа.

До края на месец юни ще отворят врати осем нови офиса в страната. ПИБ ще открие офиси в Ямбол, Созопол, Нови пазар, както и нов клон в Русе. В София Банката ще има четири нови офиса – на централните булеварди ”Христо Ботев” и ”Патриарх Евтимий”, на бул. ”Шипченски проход”, както и в квартал Илиенци.

Коментари

Коментирай