Всеки еднократен билет за пътуване в софийското метро, който закупите до 11 юни 2015 г. с безконтактна карта MasterCard от Fibank, ще Ви върне обратно похарчената за него сума.

Необходимо е само да закупите Вашето билетче за пътуване в метрото (на стойност 1 лв) със своята безконтактна карта MasterCard от Fibank. Специалните автомати за закупуване на билети ще намерите на някоя от новите станции: „Александър Малинов“, „Академик Александър Балан“, „Бизнес парк София“, „Искърско шосе” и „Летище София“. Още на следващия ден MasterCard ще възстанови сумата по Вашата сметка.

Притежателите на картовия продукт на българските потребители – Debit MasterCard от Fibank, сега имат още едно предимство да използват своята безконтактна карта за всяко извършвано от тях плащане.

Пълните условия на промоцията можете да видите на сайта на MasterCard: http://www.mastercard.com/bg/consumer/metro.html

MasterCard_metro

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай