До 14 декември можете да се възползвате от промоционални условия при издаване на кредитна карта Visa или MasterCard.

Кандидатствайте за кредитна карта и след нейното получаване можете да се възползвате от промоционални условия. Вашата кредитна карта ще бъде без такса годишна поддръжка за първата година, с половин лихва за първите 6 отчетни периода от момента на издаване на картата и ще можете да теглите от всички банкомати в България и чужбина без такса от датата на издаване на картата до 31.12.2014 г., включително.

След получаване на новоиздадената кредитна карта всеки клиент, без да бъде необходима допълнителна регистрация от негова страна, участва за спечелването на промоционални награди.

Всеки ден един от включилите се в промоцията ще печели шапка за ски Peak Performance. Всяка седмица трима ще печелят маска за ски Alpina, а в края на периода един от всички участвали, ще се спуска по пистите с екип за ски Kjus.

p1_credit_cards

Изберете своята кредитна карта Visa или MasterCard от Fibank и я заявете чрез нашата форма на сайта за онлайн искане, като позвъните на номер *2265 или като заповядате в удобен за Вас клон или офис на Fibank.

Наградите ще се теглят на лотариен принцип съгласно механизма, описан в правилата на промоцията, с които можете да се запознаете на нашия сайт: www.fibank.bg Промоционалните условия са валидни за новоиздадени кредитни карти Visa или MasterCard от Fibank, които са заявени и получени в периода 20 октомври - 14 декември 2014 г. (включително).

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Кога се очаква да има нова промоция по кредитни карти и каква ще е тя.

    1. Здравейте, Очаквайте информация за предстоящи промоции, свързани с кредитни карти от Fibank, в официалните ни канали за комуникация. Поздрави, Екипът на Fibank

Коментирай