Последните два уикенда в Банско бяха посветени на страстта по зимните спортове. Стартовете при мъжете и жените събраха многобройна публика – и на трибуната, и пред малкия екран. И ако броят на зрителите, над 500 милиона, може да даде представа за ентусиазма и очакванията, имаме повод за гордост. Поощрителни са и коментарите на състезателите. Боде Милър сподели, че не се е спускал по по-добре подготвена писта от началото на годината. А след втората си победа в супергигантския слалом в Банско Линдзи Вон няма търпение отново да се върне в България, за да покара ски.

Като генерален спонсор ние също бяхме в Банско и посрещахме гостите на спортното събитие в специалната шатра „Дом-мечта”. Там нашите кредитни специалист Гергана, Павлина и Димо отговаряха на въпроси, които си задаваме, когато решим да закупим дома на своите мечти. В шатрата на Diners Club цареше атмосферата на пътешествията, постигнатите цели и сбъднатите мечти.

Важна част от спортното събитие беше благотворителната вечеря, която организирахме на 24 февруари. Във VIP шатрата на Бъндеришка поляна се събраха отбрани гости, обединени от една добра кауза – събирането на средства за обучението на деца, млади надежди на ски спорта на България. Водещ на вечерта беше актьорът Бен Крос. Линдзи Вон, Мария Рийш, Джулия Манкузо, Лара Гут, Аня Першон и Марк Жирардели дариха за целта своя ски екипировка. Всеки един от гостите на благотворителната вечеря можеше да закупи билет, с който да спечели един от предметите в благотворителната томбола. Георги Чапкънов извая на живо бронзова скулптура, която бе закупена. Така общо събраните средства бяха близо 20000 лв. и ще помогнат на млади български таланти в зимните спортове да развият уменията си и по пътя към успеха да представят България на пистите по света.

Там представихме и Fibank World Elite MasterCard. Тя е нашата амбиция, подкрепена от MasterCard, да отговорим на високите изисквания на елита в България. Защото Fibank World Elite MasterCard дава на своите притежатели лично и експертно внимание с Concierge услугите на MasterCard, свободен достъп до VIP салоните по летищата с Priority Pass програмата и удобството на частното банкиране като EGO клиент на Fibank. И всичко това в една наистина елегантна опаковка. Запазваме си удоволствието да Ви разкажем повече за Fibank World Elite MasterCard съвсем скоро!

Коментари

  1. Благодаря за предложението, но мисля да изчакам докато решите да предложите продукта и за платинените карти.
    Честно казано намирам малко странен факта че точно те не са обновени, но сигурно има много добра причина.

  2. Здравейте, г-н Кодинов, Разбира се, можете да си издадете Visa Classic payWave вместо настоящата Ви кредитна карта. Но като стандартен продукт Visa Classic payWave няма да Ви даде преференциите, с които се ползвате със своята платинена Visa. В тази връзка нашата препоръка е да запазите настоящата си кредитна карта, а като допълнителна към нея да си издадете Visa Classic payWave, която ще ползва същия кредитен лимит, а с нея ще можете да плащате и безконтактно. Годишната такса за допълнителната карта е 19 лв. Поздрави!

  3. Това добре. Гледам че сте пуснали VISA paywave карти. Но са само VISA clasic. Мога ли да си сменя платинената VISA за такава с paywave ?

Коментирай