Специални предложения от Fibank за всички абитуриенти

Абитуриентските балове наближават. Роклята вече е избрана, но остават финалните щрихи за една цялостна визия. Тук можем да помогнем и ние от Fibank. Новата колекция златни и сребърни бижута от серията „Wave” вече могат да бъде закупени в клоновете ни в цялата страна. Новите кюлчета медальони се отличават от масовите продукти с много високо качество и оригинален дизайн. Красивите бижута се предлагат в 3 варианта с полъх на море – „Вълна”, „Делфин” и „Раковина”.

Бижутата от серията „Wave” са изработени от най-престижната швейцарска рафинерия PAMP (ПАМП), чийто официален и единствен представител за България е Fibank. ПАМП и Fibank отново предлагат на българския пазар една изключително качествена серия бижута, изработени от 1/5 тройунция сребро или 1/5 тройунция злато с най-висока проба - 999.9/1000. На реверса на всеки продукт от колекцията е поставена маркировка, която гарантира неговата автентичност. Помислено е и за опаковката – всяко кюлче медальон се предлага в комплект с торбичка от органза и копринена верижка.

[gallery link="file" ids="3070,3071,3072,3073,3074,3069"]

До 31 май 2013 година (17 ч.) красивите бижута с изображения на „Вълна“, „Делфин“ и „Раковина“ ще бъдат на специална промоционална цена с намаление от 5%, ако бъдат поръчани от онлайн магазина на адрес: https://my.fibank.bg/GoldShop.

Яна Ячева

Яна се присъединява към екипа на Fibank през 2008 година като специалист „Общи банкови операции”. След като завършва магистърската си програма в Холандия, Яна отново се връща в голямото семейство на Fibank като специалист „Маркетинг”. Тя се стреми да информира всички клиенти и служители на банката за новини и събития, свързани с Fibank, посредством корпоративния ни вестник – Fibank news. Яна участва и в организирането на събития и отговаря за спонсорските отношения на банката. Професионалните й интереси са в сферата на интерактивния маркетинг, корпоративните комуникации и организацията и провеждането на събития.

Коментари

Коментирай