Плащай с твоята карта VISA и можеш да спечелиш 21 луксозни почивки в Банско.

  • Направи поне 3 плащания с твоята Visa в рамките на седмица;

  • Регистрирай ПОС бележките на www.visabg.com в рамките на същата седмица (от 00:00:01 часа в понеделник до 23:59:59 часа в неделя);

  • Запази ПОС бележките си, за да удостовериш плащанията, в случай че бъдеш изтеглен като печеливш.

Всяка седмица те очакват 3 почивки в Кемпински Хотел Гранд Арена, Банско. Колкото повече плащания с картата си регистрираш на www.visabg.com, толкова по-голям е шансът да имаш твоята мечтана зимна ваканция за двама. По време на престоя ще се насладиш на кулинарно гурме изживяване, безплатен достъп в Kempinski The Spa и много други удобства, които предлага хотелът.

Участвай автоматично и за 147 смарт часовника

Всяко плащане с Visa е шанс да спечелиш Withings Activite POP – смарт часовник, който ти дава детайлна информация за изpaзxoдвaни ĸaлopии, изминaтo paзcтoяниe, фазите на съня и как можеш да го подобриш.

Всеки ден те очакват 3 часовника с олекотен дизайн, повърхност, защитена от надраскване, и силиконова каишка за максимален комфорт и дълготрайност.

Участието за дневни награди не е свързано с регистрация на кодове. Няма изискване за минимален паричен размер на плащането. За валидни се считат всички плащания, направени чрез ПОС–терминал в търговски обекти в България и на интернет сайтове, оперирани от търговци със седалище в България.

Използвай Visa за плащане на ежедневните си покупки и сметки в България, без значение дали ги правиш на ПОС терминал или онлайн на сайта на български търговец, и до 25 декември 2016 г. всеки ден и всяка седмица може да си сред тези, за които Дядо Коледа е дошъл по-рано.

Успех!

Официалните правила на промоцията са публикувани на www.visabg.com

VISA

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай