В сряда, Блогът на ПИБ отпразнува своя втори рожден ден, макар и с известно закъснение, тъй като рождената дата е 4 юни 2008. И може ли празник без парти :). Поканихме много от нашите (вече можем смело да кажем) приятели-блогъри, както и много хора, които са в нашето twitter и facebook обкръжение. Щастливи сме да споделим, че доста от тях се присъединиха към нашия екип в столичния Culture beat club. Очароветелната гледка към Моста на влюбените и приятната компания определно създадоха добро настроение. Купонът започна по светло и завърши до много тъмно.

Няма начин да има рожден ден и да няма подаръци. И ние получихме такива.

Мини дизайнейрски лъжички за кафе ни донесе Жюстин и ние вече ги използваме за сутрешното си кафе.

Събина и Христо пък ни изнедаха приятно с една прекрасна Китйска роза, с отглеждането на която ще се заемем отговорно, тъй като цветето може да порастне до размерите на храст.

Благодарим на всички наши приятели: Александър Кръстев, Бисер Вълов, Борис Луканов, Веселин Николов, Василена Вълчанова, Дени Симеонова, Диана Кошеджийска, Алек Андреев, Жюстин Томс, Зорница Стоилова, Ива Иванова, Ивелина Димова, Илия Марков, Константин Павлов, Кaнев, Любомир Аламанов, Майк Рам, Марио Пешев, Мартин Ангелов, Момчил, Николай Бачийски, Рая Николова, Светла Николова от Фавит, Станислав Божков - svejo.net, Събина Панайотова, Христо Иванов, Юлиян Попов и всички които бяха с нас, че споделиха празника ни и за хубавите и сърдечни пожелания.

[nggallery id=1]

Пожелания да се развие успешно получи и нашия сестрински блог – на Дайнърс Клуб България.

За събитието още писаха: Събина (Блогърски, рожден ден) и Майк Рам (Социален ПР – два примера).

Коментари

  1. @Миро и @Иван, Тъй като коментарите Ви бяха по различна от разглежданата тема, бяха преместени в темата "Обратна връзка". Поздрави, Екипът на ПИБ

  2. Честит рожден ден на блога ви! Бъдете все така позитивни и различни. Винаги ще има някой, който да не одобрява, това което правите, но въпреки това знайте, че имате много верни клиенти и фенове.

  3. @Марио Радваме се, че Ви е било приятно. А относно датата, тогава анонсирахме официално нашия блог и затова приехме тази дата като официална :)

  4. И ние благодарим за любезната покана и приятното прекарване :) По повод датата 4-ти юни, в архивите в лявата колона има и публикации от м. май, те не се ли броят в житието на блога?

Коментирай