В прекрасна и весела атмосфера отпразнувахме рождения ден на блога. В компанията на известни блогъри и приятели на блога разказвахме един на друг свои интересни истории от блогърското ежедневие, припомняхме си случки с Fibank, говорихме си за настроенията на потребителите към брандовете в социалните медии и как динамично се променя средата.

Посрещнахме гостите, които още с влизането бяха с големи усмивки, подготвени за весело парти.

Сред първите гости беше Томислав Савов от SocialEvo.

Tomislav Savov

Събитието уважи и Кремена Георгиева. http://kremenageorgieva.blogspot.com/

Kremena Georgieva

Разбира се имаше и моменти за selfie и избор на правилния кадър, който да бъде публикуван в реално време :)

_91A3328

Колегите вдигнаха наздравица и си пожелахме още дълго блогът ни да бъде така обичан и полезен за клиентите на Fibank.

_91A3384

Ади http://apieceofadi.com/ и Филип http://www.methink.net/ ни изненадаха с подарък – цвете, което да засадим и да се грижими така добре за него, както и за блога :)

_91A3392

Разказвахме си истории и всеки влизаше в ролята на разказвач, включи се дори и най-малкият блогър, който все още няма две години – кученцето Лори на Деси Бошнакова :) http://boshnakova.com/

_91A3440

_91A3492

_91A3412

В разказването на истории се включиха и Радостина Савова от Marketing360, Георги Грънчаров от блога http://www.bibliotekata.wordpress.com, Константин Бъчваров http://cbachvarov.com/ и приятелите на блога – Иван Иванов и Антон Оруш, основател на www.sandacite.net

_91A3523

_91A3569

_91A3579

Да станеш на шест и да си един от първите корпоративни блогове в България е привилегия и отговорност. Точно затова, докато горяха свещичките, си пожелахме на глас да продължаваме да имаме активни читатели, да получаваме обратна връзка от тях – и позитивна и градивна критика, когато е нужно, и да продължаваме двустранната комуникация, която всъщност е смисълът на съществуването на блога на Fibank.

Пожелаваме си да продължаваме да бъде актуални в социалните медии и да се развиваме все така успешно, за да бъдем полезни за ВАС – нашите приятели, читатели, клиенти :)

Още веднъж благодарим на всички, които ни уважиха със своето присъствие и празнуваха с нас!

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Страхотно! Честито и много успехи напред!

  2. Много ни е хубава онази снимка, където съм с шишчетата :)
    Въобще беше страхотно.

  3. Честито! С пожелание да пишете с неспиращ ентусиазъм и креативност :)

    1. Благодарим за пожеланията :)

Коментирай