Ето че летният сезон е в разгара си. Много хора вече мислят за почивка и забавление – някои за море и басейни, а други за планина и пътешествия. Ние потърсихме Кирето и Сийка, за да ви разкажат за една нова оферта, но се оказа, че и на тях им се почива. Намерихме ги на морето, в курорта Златни пясъци. Не пожелаха да се върнат в София, за да се снимат, а се разбъбриха направо от басейна. Сийка така се беше захласнала по един спасител, че с валяк не успяхме да я помръднем. А Кирето вика: Че на кой му се работи в тая жега? Я стойте с нас тука на плажа, в София е задушно, претъпкано, а и няма моренце! Така че докато и вие обмисляте къде да отидете на почивка, или може би вече го правите, ние мислим как най-добре бихте спестявали. Първа инвестиционна банка има ново депозитно предложение със супер лихва – 9.75% на годишна база за тримесечен Супер депозит. Докато почивате на плажа, оставете своите средства в банката, за да работят за вас и се забавлявайте.

new-1

Най-новата ни оферта е срочен депозит за 3 месеца, годишна лихва 9.75% за лева и евро, за физически и юридически лица. ПИБ не изисква от своите клиенти минимална сума за откриване на депозит, а средства по Супер депозит могат да се довнасят по всяко време от периода му. Откриването е безплатно, няма такса за обслужване, нито такса за закриване. Лихвата се изплаща на падеж, по сметката на депозита.Срокът за откриване на новия промоционален депозит от ПИБ е до 30 септември 2009 г., включително.

Паричните средства по сметки в ПИБ АД, включително по промоционални депозити, са гарантирани съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките общо в размер до 100 000 лв. за всеки клиент.

Коментари

Коментирай