Кредитите за фирми вече с нови още по-добри условия от Fibank

„Супер кредит” от Fibank е гъвкав бизнес инвестиционен кредит без ограничения в размера и за срок до 10 години, а за оборотни средства срокът е до 5 години.

Лихвата на „Супер кредит” е 5.5%, но може и да се адаптира според клиента и неговото финансово състояние. Предназначението му е:

  • за инвестиции;
  • за оборотни средства.

Кредитът може да се ползва, когато бизнесът има нужда, и да се връща, когато има възможност, в рамките на 3 години (овърдрафт) - в този случай може да се ползва и фиксирана лихва и то само върху усвоената част.

Друго предимство е, че няма такса за предсрочно погасяване при преминаването от овърдрафт в кредит.

В атрактивния рекламен клип, представящ новите условия по „Супер кредит” ще видите как актьорът Филип Аврамов се превъплъщава в различни роли. Той влиза в ролята на: Стив Джобс, Бил Гейтс, Гордън Рамзи и Доналд Тръмп

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

Коментирай