На 19 и 20 декември 2009 г. в Зала „София” бе проведен ВИП турнир по тенис на корт – „Трудмастърс 4”. В него взеха участие много популярни личности в България, които са известни с изявите си в аристократичния спорт. Сред най-интересните участници бяха политици, бизнесмени и телевизионни водещи - Бойко Борисов, Огнян Герджиков, Йордан Лечков, Любослав Пенев, Николай Гигов, Лъчезар Танев, който пристигна специално от Испания, за да триумфира в четвъртото издание на ВИП турнира, три от най-известните лица в национален ефир - Красимир Минев, Крум Савов и  Сашо Йовков.

trudMasters

Наред с истинското шоу на “Трудмастърс 4” публиката стана свидетел и на почти професионален тенис. Отговорните за добрата игра бяха Георги Дончев и Крум Савов срещу Сашо Везенков и Тодор Попов – спечелиха Георги Дончев и Крум Савов. Друг добър мач бе срещата на футболен мениджър №1 у нас Лъчезар Танев в тандем с Мирослав Печев срещу отбора на Военно медицинска академия професор Никола Владов и Петко Димов. Първата двойка детронира съперниците си, за да се изправи на полуфинал срещу сърдечния хирург проф. Генчо Начев и бащата на валутния борд у нас Красимир Ангарски. Танев и Печев отново победиха, като по този начин стигнаха до финал, за да се изправят срещу миналогодишните шампиони на турнира в състав Бойко Борисов и Любослав Пенев. В крайна сметка новите герои на ВИП турнира по тенис “ Трудмастърс 4” останаха старите шампиони от 2008 година - Бойко Борисов и Любослав Пенев, които достойно защитиха титлата си на шампиони. ПИБ бе официален спонсор на събитието, за което получи сърдечни благодарности.  Освен първото място за Любослав Пенев, той спечели и приз за най-атрактивен състезател

trudMasters1

Спортът се нарежда на челно място сред социалните ни отговорности, наред с благотворителността и подкрепата на значими и интересни събития.. Не забравяйте да спортувате!

Коментари

  1. Охх, пак познати лица на турнирите :)

Коментирай