Добавихме няколко изключително полезни опции за управление на картите през приложението ни My Fibank. Благодарение на тях клиентите ни вече могат сами – само с помощта на смартфона си, да управляват своите кредитни и дебитни карти.

В меню „Карти“ вече можете да откриете следните нови възможности:

  • Замразяване/ Размразяване на карта – избирайки тази опция, картата Ви ще бъде временно ограничена за плащане. Можете да я активирате отново, когато пожелаете.
  • Блокиране на карта – при тази операция картата Ви ще бъде блокирана, без възможност за повторно активиране. Тази услуга се използва при изгубена или открадната карта.

Новите опции вече са налични в приложението и за Android устройства, и за iOs. Ще ги откриете в меню „Карти“, а след това – „Настройки“. Там ще намерите още познатите вече „промяна на лимит“, както и възможността да зададете псевдоним на картите си.

Работим непрекъснато, за да разширим максимално обхвата на услугите, които можете да извършите през My Fibank. Независимо дали Ви трябва справка или извлечение по сметка, извършване на превод, дигитализиране на карта, плащане на сметки или друго, My Fibank е Вашият доверен финансов помощник.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай