Вчера изпратихме втората група български олимпийци, отбора ни по стрелба, за Олимпийските игри в Лондон 2012. Като генерален спонсор на Българския олимпийски комитет бяхме на летището и подарихме на нашите спортисти лъвчета талисмани. През годините това се превърна в традиция за Първа инвестиционна банка и за нас е чест да я продължим. Спортът е един от националните поводи за гордост и ние подкрепяме спортистите в това предизвикателство.

Мария Гроздева, Антоанета Бонева и Явор Христов са сред спортните надежди на България това лято на игрите в Лондон. Те заминаха с позитивна нагласа и амбицията да покажат всичко, на което са способни. Изпращаме ги с трепет и надежда, че ще ни донесат много успехи и медали. Сигурни сме, че ще ги посрещнем с още по-голямо удоволствие. Нашите лъвчета талисмани пък ще им правят компания.

Мария Гроздева в минутите, преди да замине за Лондон, сподели, че за нея Олимпиадата е един празник, затова и е важно да се забавляват, докато се състезават. Пожелаваме им от все сърце достойна конкуренция, несломим кураж и заслужени победи. Успех от целия екип на Fibank!

 

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай