На днешния ден по стара българска традиция посрещаме края на зимата и идването на пролетта заедно с Баба Марта. И за да ви пожелаем крепко здраве и дълголетие, на днешния ден завързахме по една мартеница на всеки един от вас, посетил наш офис или клон в страната.

След два дни ще отбележим и 3-ти март, националния празник на България. На този ден се навършват 133 години от Освобождението на България и възстановяването на българската държавност. И занапред нашата история ще бъде изпълнена с предизвикателства, но сме сигурни, че все повече ще бъдат и поводите за гордост. А на нашите сгради по случай този светъл ден спуснахме българското знаме.

Към всички настоящи и бъдещи наши клиенти решихме да направим и малък жест. Днес и утре, както и на 3-ти март в дежурните офиси, можете да се възползвате от промоционални условия при издаване на кредитна карта и кандидатстване за потребителски и ипотечен кредит. Всички кредитни карти, заявени в този период, ще бъдат освободени от такса поддръжка за първата година, а исканията за кредити – от такса разглеждане на документи.

Разбира се, за вашето удобство през почивните дни ще се погрижат дежурните ни клонове. Пълен списък с тях можете да откриете на този адрес.

Коментари

Коментирай