Отбелязахме 7-мия рожден ден на нашия блог. По традиция и тази година събрахме на едно място блогъри, приятели на блога и Банката. Щастливи сме, че и седмия рожден ден на нашия блог посрещнахме в приятна атмосфера и с много приятели и колеги.IMG_4553

Рождения ни ден уважиха колеги, вписващи блогове в различни сфери, работещи със социални мрежи и медии. Ежегодните ни срещи са извор на творческо вдъхновение за всички нас. Тази година си поговорихме за най-новото и интересното от света на блоговете и социалните мрежи, за тенденциите, за предизвикателствата и за всичко, което ни мотивира да продължаваме да се развиваме.

IMG_4487

 

И понеже ежедневието, работата и въобще животът ни е свързан неизменно с блоговете и социалните мрежи, още веднага се появихме в някой от тях:

screenshot

 

А ето и кой беше най-бърз със споделянето в социалните мрежи:

IMG_4590

Обменихме опит и идеи, поговорихме си за блогове, социални мрежи и най-интересното от това, пред което се изправяме всекидневно в работата си:

IMG_4388

С много усмивки и добро настроение си разказахме за всичко онова, което ни усмихва в работата ни, което ни изненадва и мотивира:

IMG_4608IMG_4562

 

Вече 7 години  сме на линия постоянно – за да отговорим на Вашите въпроси и колебания, да съдействаме за разрешаването на всеки един казус и за да получим Вашата обратна връзка – водеща при подобренията на съществуващи и разработването на нови банкови продукти и услуги.

7 е една достойна възраст за нашия блог. Вярваме, че за тези първи 7 години сме постигнали най-важното – изградили сме много полезен и интересен за читателите ни блог, в който те намират актуална информация и компетентни отговори на въпросите си. Сега пред нас стои голямата отговорност да продължаваме да отговаряме на Вашите нужди и очаквания. Да се развиваме заедно с Вас и благодарение на всички Вас – нашите читатели.

IMG_4302 IMG_4426

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

  1. Честит рожден ден на блога ви, ФИБАНК! Все така успешно блогване и занапред да имате, и мнооого посещения :)

    1. Благодарим Ви за прекрасните пожелания, г-н Йовев! :) И на Вас всичко най-хубаво! Поздрави от нашия екип :)

  2. Екстра се получи събитието! Виждам едни усмихнати, радостни, вдъхновени хора. Дано и занапред да сме заедно!

    1. Благодарим, Антон, за хубавите думи и че отново беше наш гост! :)

  3. 4estit 7 rojden den, blog. Fi bank! Pojelavam vi mnogo zdrave i yspex! Pojelavam vi mnogo klienti i tvarrdo da otstoiavate za doverieto koeto imame vac vas! Yspex!

    1. Много Ви благодарим за милите думи! :) И на Вас всичко хубаво!

Коментирай