Вече десет години в нашите клонове можете да разгледате и закупите колекции монети от благородни метали от най-висока проба или да изберете най-подходящия подарък за любимите хора сред елегантните медальони и кюлчета. Имаме редица предложения и за онези от Вас, избрали златото, среброто и диамантите като инвестиционни инструменти.

През тези 10 години на нашия професионализъм се довериха над 150 000 клиенти. За голяма част от тях продуктите, услугите и инвестиционните консултации, които предлагаме, са повод да се връщат отново и отново в нашите клонове и офиси. Много от тях се интересуват от актуалните оферти, затова и редовно поддържаме връзка, като им даваме информация за новите попълнения в асортимента ни. Радваме се, че с първото впечатление сме успели да ги спечелим, а второто впечатление е било още по-добро, щом продължават да ни препоръчват като специалисти в тази специфична област.

С течение на времето се очерта интересната тенденция все повече и повече хора да се интересуват от красотата и стойността – и номинална, и емоционална – на колекцията от кюлчета, монети, медальони и диаманти на Fibank. Всеки един предмет от тях се радва на голям интерес, но като безспорен победител се отличи колекционерската серия от 3 сребърни монети с частично златно покритие „Панагюрско съкровище”, която създадохме съвместно с Регионалния археологически музей в Пловдив и Новозеландския монетен двор.

Този уникален продукт, плод на сътрудничество между три известни, но разнородни институции - финансова, културна и международна нумизматична, - стана причина много наши клиенти, които са го купили по различен повод, да се отбият по-късно при нас, за да ни благодарят и да ни разкажат колко много са го харесали техните приятели или партньори в чужбина.

Благодарим ви за дългогодишното сътрудничество. Помогнахте ни да открием добрите практики, да развием услугите, да обогатим разнообразието от продукти. И за да продължим така и занапред, бихме искали да ви помолим за нещо – да отделите малко от своето време и да попълните тази анкета. С отговорите на въпросите ще ни помогнете да се ориентираме още по-добре какви продукти представляват най-силен интерес за Вас. Поздрави от целия екип на Дирекция „Злато и нумизматика” във Fibank!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Най-добрите, от най-добрите!

Коментирай