За Коледните празници получихме един специален подарък, който ни изненада много приятно. Екипът на investor.bg бе изпратил на повечето си основни партньори по една жива зелена елхичка. Ние в ПИБ също получихме едно младо дръвче. Три месеца по-късно ни потърсиха с въпрос дали елхичката е още жива, защото е организирано засаждането им. Ние се бяхме погрижили усърдно за нашата и ето, че нейният момент да стане истинска голяма елха дойде.

В пролетната утрин на последния мартенски ден, 10 млади елхички бяха засадени в двора на едно столично училище, благодарение на investor.bg в сътрудничество с 123 СОУ „Стефан Стамболов”, София и няколко партньорски компании.

trees

Почти всички фирми, получили по една елха за Коледа, откликнаха положително на запитването от investor.bg и така се събрахме рано сутринта, за да засадим дръвчетата. Денят съвпадна с полагащата се общополезна дейност на учениците от 123-то СОУ „Стефан Стамболов”, които бяха така любезни да отдадат своя принос към инициативата и помогнаха за засаждането. В каузата взеха участие лично директорката на учебното заведение и зам. кметът на община „Красна поляна”.

scan0003

Така няколко корпоративни подаръка се превърнаха в обществено полезна кауза, а тази инициатива даде добър пример как един подарък, освен главната цел, за която е предвиден, дава и обществена полза в дългосрочен план. Благодарим на колегите от investor.bg, че ни направиха съпричастни.

Коментари

  1. Всеки път като вляза в Barclays - най-големият доставчик на финансови услуги в света, си мисля колко доволни трябва да са клиентите от услугите и облужването в Първа Инвестиционна Банка.

    Успех на банката!

  2. Браво, супер, страхотна инициатива! :)

Коментирай