И през  2017 г. Първа инвестиционна банка (Fibank) залага на  актуални теми и тенденции в продуктите си от злато и сребро. По традиция Банката предлага най-висококачествени изделия, подходящи за стилен и изискан подарък или за личната Ви колекция, вдъхновени от китайския календар.

2017 г. ще премине под знака на Огнения петел, който символизира изгряващото Слънце. Петелът е десетият знак и единствената птица в китайския зодиакален кръг. В Китай образът на Петела се свързва със смелост, доброжелателност, достойнство и вярност. Обратно на отиващата си високосна 2016 г., през 2017 г. водещият благороден метал ще бъде златото.

Спрямо китайският календар годината започва на 28 януари и ще бъде белязана с много нови събития, доминирана от икономически успехи и придобивки. Праволинейност, искреност и постоянство са ключовете към реализацията на мечтите през новата година. Изберете сериозния труд пред авантюрите и хазарта, добре обмислените действия пред високорисковите инициативи и ще успеете с покровителството на Петела.

Прогнозите сочат, че периодът може да бъде благоприятен за вашата кариера и финансови инвестиции. Но обмисляйте бизнес начинанията си добре, ако искате да се възползвате от най-печелившите периоди и да избегнете фалит.

В синхрон с визията на Огнения петел, в облеклото ни също се препоръчва да преобладават ярките, впечатляващи цветове – червено, жълто, оранжево.

Fibank предлага на своите клиенти сребърна монета от 1 тройунция с проба 999/1000 с многоцветно изображение „Година на петела“ от Новозеландския монетен двор, както и златно и сребърно кюлче „Година на петела“ на швейцарската рафинерия ПАМП.

Кюлчетата са украсени с двустранно изображение на покровителя на новата година по лунния календар и маркирани, съгласно изискванията на лондонската метална борса (LBMA).

Златното кюлче е с тегло 5 г. и най-голяма чистота на метала-999.9/100

Сребърното кюлче е с тегло 1 тройунция (31.1035 г) и проба 999/1000.

Продуктите могат да бъдат закупени през електронния магазин на Fibank:  https://my.fibank.bg/GoldShop , както и във всеки клон/ офис на Банката.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай