Времето е най-ценният ресурс, който има всеки от нас. Ежедневно ни се налага да правим избори дали да посветим няколко часа на любимите си хора, на хобито си, за почивка, за пътешествие... Да разпределим умело работа и личен живот, така че да се чувстваме удовлетворени, е истинско предизвикателство.

Забързани да изпълним множество от задачи в динамичното ни ежедневие, можем да помислим какво бихме могли да оптимизираме.

Ето и нашите топ 5 предложения за продукти и услуги, с които печелите време, докато банкирате.

Да носиш целия банков офис в джоба си някога е било футуристична идея. Днес е реалност и ти дава свободата да банкираш от всяка точка на света и по всяко време.

Много клиенти използват дигиталното банкиране, но все още не се възползват от удобството, което предлага приложението My Fibank. Смарт устройствата навлязоха в ежедневието ни и можем да ги ползваме не само за комуникация, но и да банкираме сигурно и лесно. За да имате достъп до тази услуга, е необходимо да регистрирате устройството, на което ще банкирате активно. Това можете да направите в офис на банката, а ако вече имате профил в дигиталното банкиране и токън от Fibank - директно от вашия профил в Моята Fibank.

Всеки месец плащате сметки за комунални услуги. Забравете чакането на опашки и разходка до място, където можете да направите плащането. Да платите месечните си сметки за ток, вода, парно, мобилен телефон, интернет е изключително лесно и удобно с приложението My Fibank. Регистрирането на търговец отнема по-малко от минута, и веднъж, направили това, ще спечелите много време за по-приятни занимания.

Освен това, когато банкирате дигитално с приложението на Fibank, заплащате до 50% по-ниски такси за банкови трансакции спрямо същите, направени в офис на банката. Сами избирате дали да използвате за вход и/или потвърждение на операции биометрични данни (Fingerprint при Android и Touch/Face ID при iOS), парола, или софтуерен Token. Сигурността на Вашите финанси е гарантирана.

За всички свои клиенти, които активно използват My Fibank, банката предоставя и още една услуга, с която да спечелят време – операции на каса. Представете си ситуацията: В офис на банката сте, желаете да изтеглите пари на каса, да внесете пари на каса, да направите вноска по кредитна карта или кредит, но има опашка. Докато чакате удобно на дивана в банковия салон, отваряте приложението, избирате услугата, която желаете, попълвате всичко за по-малко от минута и отивате директно на каса, където колегите в реално време са получили Вашата заявка. След това не попълвате никакви документи, а просто ги разписвате на финала и си тръгвате доволен, че сте спечелил време.

А сега да си поговорим за разплащанията на ПОС. Повечето клиенти все още плащат със своите пластики, но това отнема време – първо да я откриеш в портфейла, а после и стриктно пазиш данните, изписани на нея. Е, ако дигитализирате вашата карта в телефон или часовник, вече няма да имате тези притеснения. Ако сте потребител на Android устройство, можете да регистрирате вашата Mastercard директно през приложението в няколко прости стъпки. Освен в телефона, можете да я дигитализирате и в смарт часовник Garmin.

Вече и Apple Pay!

Удобството да оставиш пластиката си в портфейла, да не я експлоатираш при неблагоприятни условия, плувайки в басейна, карайки ски или колело. Да, за всички по-активни хора, дигитализираната карта в смарт часовника си е направо удобство. Решаваш си всички проблеми само в един часовник. Освен в часовник Garmin, клиентите на Fibank вече дигитализират картите си и в Apple Watch.

По време на тренировка, джогинг в парка носиш само часовника си, с който можеш да се разплатиш на всеки ПОС, поддържащ плащане с дигитална карта. Разплащането с iPhone също е удобство. Телефонът винаги е с нас и ни е под ръка.

С приложението My Fibank получаваш на твоя телефон и Push notifications (известия), за всяка една трансакция по твоите сметки в реално време. Тази услуга е напълно безплатна.

Не на последно място банката предлага възможност на всички кредитоискатели да спечелят време, като кандидатстват изцяло онлайн за потребителски кредит на сайта https://credit.fibank.bg/, а с активно дигитално банкиране можете да подпишете договори за потребителски кредит дистанционно.

Mobile banking Fibank

 

 

 

 

 

 

 

 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. А знаете ли какъв смут настава на касата когато се опиташ да внесеш пари използвайки "операции на каса"? Касиерките се събират накуп и 2 минути обмислят какво трябва да се направи. Изводите са си за вас.

    1. Благодарим Ви за обратната връзка. Ще бъдат взети необходимите мерки. Лека вечер!

Коментирай