Отпразнувахме деветата годишнина на блога на Fibank в страхотната компания на блогъри, колеги и приятели на блога.

Любезните ни домакини от KICK’s Bar създадоха необходимата атмосфера за приятни разговори, обсъждане на нови идеи и възможности, които ни предоставя все по-бързоразвиващата се дигитална среда.

Получихме много подаръци и много пожелания, за които ще работим и през тази година, за да създаваме все по-качествено, полезно и ценено от вас, нашите читатели, съдържание.

Десислава Богданова, автор в блога на Fibank и Ивелина Атанасова, Основател на Фондация DigitalKidZ и собственик на NewTrend Agency

Акцент в събитието бе и представянето на няколко експоната стара българска електроника. Антон Оруш, създател на https://www.sandacite.bg/ - българският   портал за стара техника, представи на гостите ИМКО 2, вторият български компютър, създаден през далечната 1982 година. Гостите научиха още какво е представлявала електронната игра „Лунен патрул“ и шахкомпютърът ИЗОТ.

Нагледно видяхме, че за 35 години техниката е достигнала впечатляващо развитие, което в наши дни ни дава възможност да общуваме с целия свят в реално време. Благодарение на това и нашият екип ежедневно комуникира с всички вас.

От ляво надясно: Ивайло Александров, Директор Корпоративни комуникации; Силвия Тодорова, „От игла до конец“; проф. Иванка Мавродиева; Десислава Богданова, автор в блога.

Пожелахме си още много години по 9 да списваме блога и да бъдем вашето място, където да научавате повече за всичко актуално от банковия и финансов свят.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай