Миналата година България заслужено привлече милиони ентусиазирани погледи от целия свят по време на стартовете от Световната купа по ски при мъжете. Сериозната подготовка и отличните условия, при които се проведоха състезанията, не само резонираха в положителни асоциации за нашата страна, но и в още по-голяма отговорност. Тази година Банско отново е домакин – на стартове и при мъжете, и при жените. Fibank е един от генералните спонсори и на двата старта, а Diners Club International ще подпомогнат финансово стартовете при мъжете.

На 18 и 19 февруари сили по пистата над планинското градче сили ще премерят имена като Аксел Лунд Свиндал, Феликс Нойройтер и Тед Лигети. От известните имена сред жените, които ще участват в дисциплините спускане и супер гигантски сламом на 25 и 26 февруари, са Линдзи Вон, Лизи Гьоргъл, Мария Риш и Аня Першон. Заедно с Марк Жирардели те се включиха в поздравително клипче, от което струят ентусиазъм, спортна амбиция и предизвикателство. Ще ги очакваме и им пожелаваме успех!

Fibank е един от основните спонсори на спортното мероприятие. Ако и Вие сте сред привържениците на зимните спортове и ще бъдете в Банско за стартовете от тазгодишната Audi FIS Ski World Cup в Банско, заповядайте при нас. В уюта на „Къща на мечтите”, подредена като истински дом шатра, на Бъндеришка поляна ще Ви посрещнем с топла напитка и сладки, ще Ви разкажем всичко за кредитните продукти и ще Ви представим новото си предложение „Жилище в сегашно време”.

Всички Вие, които никога не спирате, винаги търсите, винаги учите, винаги сте добре дошли в Diners Club. Diners Club International е спонсор на спусканията при мъжете и тяхната шатра ще е отворена за ценителите на пътуванията и предизвикателствата. На 18 и 19 ще можете да задавате своите въпроси и да печелите награди. Заповядайте и бъдете един от нас!

Коментари

Коментирай