Преди повече от 60 години американският бизнесмен Франк МакНамара изпаднал в ситуация, при която в портфейла си нямал достатъчно банкноти, с които да плати за вечерята си в елитен ресторант в Ню Йорк. Подписал се върху една салфетка, с което дал бизнес думата си, че ще изплати сметката си към ресторанта при първа възможност. Така се ражда идеята за Diners Club, първата кредитна карта. С годините тя се превърнала в символ на престиж.

С всяка една от кредитните карти Diners Club Вие се ползвате с преференции при пътувания и пазаруване. Дайнърс клуб България отправя и още едно атрактивно предложение. До края на тази година имате възможността да се присъедините към клуба на бизнес и обществения елит при преференциални условия. През първата година на своето членство с Diners Club Classic, Diners Club - ПИБ и Diners Club International First Lady Вие няма да дължите членска такса. Ако пък сте една от поканените да си издадат червена кредитна карта Diners Club International First Lady български дами, таксата за първата година ще бъде в размер на 50% от обичайната годишна такса.

Уверете се в удобството, сигурността и ексклузивността, която Diners Club дарява на своите притежатели. Насреща сме да отговорим на всички Ваши въпроси, а своята карта можете да поръчате и онлайн.

Коментари

Коментирай