Picture1

Деветнадесет благотворителни проекта и социални инициативи в общо 11 различни каузи получиха официално признание в третото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце” на списание Business Lady.

За инициативата си в каузата "Здравеопазване и здравни инициативи" отличия бяха връчени на Fibank (Първа инвестиционна банка), БНТ и Националния център по трансфузионна хематология за съвместната им кампания за доброволно кръводаряване - „Дари кръв. Тя спасява човешки живот”.

Наградите „Златно сърце” целят публичност на усилията на компании, НПО, институции и физически лица, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер, като по този начин се даде пример и бъдат насърчени все повече компании и личности да се включат в подобни инициативи.

Благородната инициатива бе подкрепена от редица известни личности, сред които бяха: носителят на Световната купа в паралелните дисциплини по сноуборд за сезон 2015/2016 Радослав Янков, най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова, председателя на Съюза на артистите в България – г-н Христо Мутафчиев, рок китаристът Митко Кърнев от D2, топготвачът Ути Бъчваров, поп певецът Любо Киров и водещите на „По света и у нас” – Аделина Радева и Спас Кьосев.

DSC_7391_1

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

Коментирай