Програмата Health and Body Modeling Fi Pro стартира през май 2023 год. с основна цел подкрепа и подпомагане на служителите на Fibank в развитието на здравословен начин на живот и добра физическа форма, с оглед качествена релаксация и хармоничен баланс в работната среда. Програмата включваше различни инициативи и активности през цялата година: месечни инициативи посветени на тема, свързана със здраве и/или спорт; седмични предизвикателства, свързани със състезания между служителите; специални дни с мисия, посветени на определени аспекти от здравето и/или физическата форма. През изминалата година седмичните предизвикателства протичаха при сериозен интерес и бяха много оспорвани, а победителите в тях постигнаха високи резултати и получиха заслужени награди и признание.

Програмата Health and Body Modeling Fi Pro за 2023 година събра изключителна популярност и висока посещаемост.

На тържествена церемония, проведена през февруари, бяха връчени годишните награди на програмата за 2023 г., в три категории: жени, мъже и екип. Отличените с годишни награди са сред най-активните спортисти в банката, които през изтеклата 2023 година са били максимално постоянни в спортните занимания и са постигнали високи комплексни резултати в състезанията и при тренировките в модерния фитнес на Fibank.
Компетентното жури от професионални фитнес инструктори на Fibank, в състав: Веско Миланов, Петя Неделкина и Васко Василев, беше изключително затруднено в преценката си за избор на победители. След обстойно и разгорещено обсъждане, и на база на информация, регистрирана през годината, журито избра.

Победителите в Health and Body Modeling Fi Pro 2023:

Категория ЖЕНИ:

Камелия Колева, юрисконсулт Международни правоотношения, дирекция Правна;
Гълъбина Петкова, специалист Администриране на дилинг операции, дирекция Счетоводство;
Борислава Пашева, главен специалист Факторинг и лизинг, Направление Факторинг и лизинг;
Гергана Василева, специалист Администриране на връзки с клиенти - малки предприятия, дирекция Банкиране на малки предприятия.


Категория МЪЖЕ:

Мариян Николов, ръководител отдел Финансови отчети, дирекция Финанси;
Калин Киревски, главен специалист Администриране на интернет/интранет електронни канали, дирекция Информационни технологии;
Димитър Мутафчиев, мениджър Финансиране и управление на проекти - големи предприятия, дирекция Банкиране на големи предприятия;
Валентин Симеонов, главен специалист Администриране на интернет/интранет електронни канали, дирекция Информационни технологии.

ЕКИПЪТ, който получи годишната награда за най-сериозно отношение към тренировките във фитнеса на банката, показал най-последователен стремеж към високо спортно майсторство през 2023 година, е: екипът на дирекция Дигитално банкиране.

Winners

Честито на Победителите! Те са гордост и пример за всички ни!

Наградите на победителите бяха връчени от г-жа Ралица Богоева, изпълнителен директор на Fibank, в присъствието на екипа от фитнес инструктори на банката и гордите ръководители на спечелилите ценните отличия.
Атмосферата на събитието, събрало най-отдадените на спорта служители през изминалата година, беше изцяло завладяна от високите спортни постижения, споделени в модерния фитнес на Fibank и желанието за още по-големи предизвикателства, които да ангажират все повече служители за каузата, посветена на здравето и спорта като част от ежедневието във Fibank.

През 2024 година предстои второто издание на Health and Body Modeling Fi Pro. Сигурни сме, че то ще бъде още по-интересно и успешно, благодарение на опита и уменията на екипа от професионалисти - фитнес инструкторите: Веско, Петя и Васко, които имат изключително положителна нагласа, ентусиазъм и желание да привлекат всеки един от нас - служителите на банката - за спортни постижения!

Скъпи колеги, събирайте сили и енергия – скоро ще обявим старт на Health and Body Modeling Fi Pro за 2024 година!

Коментари

Коментирай