Fibank  стартира дарителска инициатива, чрез която ще се обогати фондът на всичките регионални библиотеки в България с комплект книги с българска художествена литература. Сред заглавията са тези на произведения на Вазов, Ботев, Яворов, Дебелянов, както и на съвременни български автори.

“Ние сме българската банка, която се стреми да допринася за съхраняване и развитие на българската култура. Броени дни преди 24 май, Ден на славянската писменост и култура, започваме една дарителска инициатива, която подпомага обогатяването на регионалните библиотеки в цялата страна.”, казва Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank. „За нас е чест да дадем възможност на повече българи да продължават да четат вечните български класици.”

Fibank e институция с традиции в подкрепата на българския спорт, културата и обществения живот.

knigi

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Главен специалист "Корпоративни комуникации”. Публикувам тук полезна и актуална информация от сферата на финансите и банкирането. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации и новите технологии. Ще се радвам да отговоря и на вашите въпроси.

Коментари

Коментирай