Българската банка, която традиционно подкрепя българския спорт – Fibank, зарадва малчугани с открит урок по тенис с участието на Цвети Пиронкова.

На кортовете на Софийския тенис клуб в Борисовата градина най-известната ни тенис ракета сред дамите проведе обучение с най-малките любители на тениса в България: деца между 7 и 13 години.

TzvetanaPironkova

 Цвети Пиронкова благодари на Fibank за възможността да бъде проведена подобна инициатива, в която да обучава най-малките.

„Това е много добра инициатива. Тенисът вече е много популярен спорт в България, но по този начин помагаме да се развива още. Ка­то де­те се срещ­нах с Ма­ну­е­ла Ма­ле­е­ва и с дру­ги звез­ди от те­ни­са по оно­ва вре­ме и то­ва ми да­де до­пъл­ни­те­лен им­пулс и ен­ту­си­а­зъм да тре­ни­рам. Рад­вам се, че се­га ви­дях та­лан­т­ли­ви де­ца и че мо­га аз да бъ­да тех­ни­ят сти­мул”, коментира Пиронкова.

Малчуганите получиха и тениски, и картички с автограф от Цвети.

Fibank продължава своята политика да подкрепя българския спорт като генерален спонсор на Българския олимпийски комитет, генерален спонсор на Българската федерация по ски и основен спонсор на Българската федерация по лека атлетика.

 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай