Ако се чудите къде може да видите най-добрите български спортисти на едно място, отговорът е в новия календар за 2013 г. на Fibank. 13-те спортисти, които участваха във фотосесията за календара, са Сани Жекова, Георги Георгиев, Станка Златева, Тервел Пулев, братята Валентин и Георги Братоеви, Силвия Митева, Цвети Пиронкова, Йордан Йовчев, Мирела Демирева, Петър Стойчев, Мария Гроздева и Владимир Зографски. Техните спортни постижения са карали всички нас да се гордеем, че сме българи, и са донесли световна слава на страната ни.

Освен отлични професионалисти спортистите, участвали във фотосесията, се оказаха и хора с големи сърца, защото календар 2013 г. на Fibank е проект с благотворителна цел и мисия. Спортистите дариха своите хонорари в общ размер на 30 000 лв. на Българската параолимпийска асоциация. Петър Стойчев благодари на Първа инвестиционна банка за всичко, което прави за българския спорт, и каза, че нито за миг не се е поколебал да участва в благотворителния проект. Неговите колеги също изказаха своята отдаденост за каузата и благодарност на банката за осъществяването на идеята.  Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, връчи чека от името на спортистите на председателя на асоциацията г-н Илия Лалов.

Като най-голямата българска банка Fibank е и сред най-големите корпоративни спонсори на българския спорт. „Към нашата благотворителност се присъединиха и българските спортисти. Именно затова решихме да създадем календар за 2013 г. с визията на лицата на България, нашите посланици по света – най-популярните и доказали се български спортисти.” - каза Васил Христов на официалното представяне на календара в централата на Fibank на бул. „България” 81Г. и добави, че за Fibank да подпомага българския спорт е кауза.

Календарът е отпечатан в лимитирана серия и е предназначен за стилен корпоративен подарък. Трудно е да се опишат с думи уникалните снимки на спортистите, направени от фотографа Петър Пешев. Вижте и се убедете сами.

Яна Ячева

Яна се присъединява към екипа на Fibank през 2008 година като специалист „Общи банкови операции”. След като завършва магистърската си програма в Холандия, Яна отново се връща в голямото семейство на Fibank като специалист „Маркетинг”. Тя се стреми да информира всички клиенти и служители на банката за новини и събития, свързани с Fibank, посредством корпоративния ни вестник – Fibank news. Яна участва и в организирането на събития и отговаря за спонсорските отношения на банката. Професионалните й интереси са в сферата на интерактивния маркетинг, корпоративните комуникации и организацията и провеждането на събития.

Коментари

  1. Здравейте, г-н Стоянов. Календарът не е в продажба.

  2. Новият календар за 2014 може ли да го купим отнякъде?

  3. Жалко, че ние, простосмъртните хорица няма да можем да му се радваме по домовете си...

Коментирай