Новата промоция на лятна тематика в електронния магазин за продукти от благороден метал Gold&Silver ще продължи от 21 юни до 20 септември. Там кюлчетата медальони с летни изображения могат да бъдат закупени с 5% отстъпка. Промоционалните продукти са произведени от реномираната швейцарска рафинерия PAMP, чийто официален представител за България е Първа инвестиционна банка.

В промоцията са включени 16 продукта от злато, сребро и паладий, сред които се отличават бижутата от най-новата серия на PAMP IcOns Wave – Вълна, Делфин и Раковина. Специален акцент в промоцията е и паладиевото кюлче медальон Талисман-Любов (проба 999.5). За разлика от златото и среброто, известни още от древността, паладият е сравнително нов химичен елемент, сребристобял метал от групата на платиновите елементи, открит през 1803 г. Получава името си от известния от античната митология мистериозен паладиум (статуя на богинята Атина Палада), съхраняван в Троя, символ на непобедимостта. Неуязвим като древния си съименник, благородният метал паладий днес е предпочитан поради изключителните си качества – сияен блясък и устойчивост на корозия. Кюлчето медальон носи послание за любов, изписано калиграфски на 9 езика, а модернистичната му опаковка включва три верижки за окачване на талисмана. Бижуто може да бъде носено по различни начини от различни хора, като представлява едновременно личен талисман и универсално творение с неповторим стил.

[gallery ids="3142,3143,3140" orderby="rand"]

Всички кюлчета медальони се предлагат в луксозна опаковка, придружени от сертификат за автентичност. Разгледайте ги в нашия онлайн магазин.

Коментари

Коментирай