За четвърта поредна година в България се проведе класацията „Любимите марки”. В нея отново се срещнаха марки в различни категории, една от които е „Финансови институции”. Резултатите от класацията и изборът на отличниците в нея са подвластни единствено на мнението на хората, които като клиенти и потребители могат да дадат най-точна преценка. Точно те са тези, които използват продуктите и услугите на компаниите и общуват с техните служители, срещат разбиране и решават да им гласуват доверието си. Затова значение имат само техните лични впечатления.

Fibank отново е любимата марка на България в категорията “Финансови институции”

Точно те ни връчиха приза за Любима марка за 2011 г. в категорията „Финансови институции”.  А да сме любима марка означава много. Това е признание, че удоволствието да работим заедно с Вас не е само наше, а е взаимно. Получаваме наградата за втора поредна година и ще положим всички усилия, за да я заслужим и следващата година. Защото за нас е важно да откликваме бързо и ефективно на Вашите нужди и да сме Вашият партньор.

Благодарим Ви за наградата!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай