По случай първия учебен ден Fibank (Първа инвестиционна банка)зарадва първокласниците от столичното 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов”, като им подари изцяло обновена учебна стая. За новата учебна година базата на училището се оказа малка, за да побере всички първокласници. Ето защо директорът - г-н Диян Стаматов преотстъпи своя кабинет и с помощта на Fibank той бе преустроен в нова класна стая.IMG_3218

Специално за всички първокласници в 119 СОУ „Акад. Михаил Арнаудов” Fibank бе подготвила и големи изненади. Всяко дете получи раница, пълна с всички необходими учебни принадлежности.

IMG_3209На откриването на новата учебна стая присъстваха г-н Димитър Костов, Председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на Fibank, заместник кметът на Столична община д-р Тодор Чобанов и кметът на район „Изгрев” – инж. Цветомир Жеков.

Началото на благородната инициатива да помага на български училища Fibank постави още през 2012 г. Тогава банката дари на 176 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в софийското село Негован компютърни конфигурации за провеждането на ефективни часове по информационни технологии. Оттогава Fibank помага за модернизирането на учебните бази.

През миналата година банката дари 10 компютърни конфигурации на 45 ОУ „Константин Величков”.IMG_2866

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

  1. Bravo edna banka da pravi takiva iniacitivi a ne samo da vzimat pari no i da davat BRAVO i se taka napred

  2. Похвално! Правете по-често такива неща, Вие сте компания с възможности все пак.

    1. Благодарим Ви! :)

Коментирай