На 23 февруари в киносалоните у нас е премиерата на новия български филм „Привличане“, чийто партньор е и Fibank. Режисьор на продукцията е Мартин Макариев, а сценаристи - Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов. В главните роли зрителите ще могат да видят създателката на лентата Яна Маринова, актьорите Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев и Башар Рахал.

„Привличане“ е романтична комедия, разказваща за общочовешки теми като любовта, успеха, амбицията, погледнати през призмата на различните поколения. Яна Маринова (чийто персонаж е харизматичната Лора Ангелова) влиза в ролята на учителка в основаната от баща й гимназия, обичана от колегите и учениците си. Не след дълго обаче се оказва въвлечена в битка за директорския пост с коварната Великова (в ролята Койна Русева) и привлечена от чувствата си към новоназначения учител по музика Калин Соколов (Александър Сано). Сложната ситуация се допълва от интригите в поверения на Лора 12 клас. Съдбите на няколко човека са на кръстопът само месец преди абитуриентския бал, а Лора е тази, която трябва да покаже на останалите вярната посока.

Умела актьорска игра, много танци и хубава музика превръщат „Привличане“ във филм, който със сигурност ще завладее любителите на българското кино. За това говори и мотото: „Следвай ритъма на сърцето си“.

Трейлър

 

Златко Стоянов

Златко е Мениджър „Корпоративни комуникации”, като се присъединява към екипа на Fibank през 2011 г. в дирекция "Методология". Автор е на статии в корпоративния вестник Fibank NEWS, отразяващи един по-приемлив поглед към сложната банкова терминология. Следи развитието на регулациите и тяхното отражение в дейността на банките. Очаквайте от него разработки, посветени на новостите в банковата сфера.

Коментари

Коментирай